مدلسازی فرایند جوهرزدایی آنزیمی کاغذ باطله پرینت لیزری به روش شناورسازی

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC10_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1908
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تیمور منصور لکورج

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشکده فنی ، دانشگاه مازندران

کامیار موقرنژاد

استادیار و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه مازن

چکیده

جوهر زدایی بروش شناورسازی، یک فرایند جداسازی است که از حباب های هوا برای جداسازی و حذف ذرات جوهر از سوسپانسیون خمیر کاغذ باطله بهره میگیرد. این فرایند یک ماکرو فرایند متشکل از تعداد زیادی میکرو فرآیند بوده که بطور همزمان وی در پی در سل شناور سازی روی می دهند. با تشریح هر یک از این میکروفرایندها و ارایه بیانی برای احتمال مرتبط با آن می توان به عبارتی برای روند تغییرات ذرات جوهر در طی فرایند جوهرزدایی رسید. شناخت ماهیت عملکرد آنزیم در جوهرزدایی آنزیمی برای چگونگی بیان تاثیر آن در تعداد ذرات جوهر بسیار ضروری است. تلاشهای صورت گرفته در این تحقیق روی مدلسازی تئوری فرایند کلی شناور سازی متمرکز شده است. با لحاظ کردن اثر انزیم در مدلسازی و بررسی چگونگی تغییر تعداد ذرات جوهر در فرایند جوهرزدایی، مدلی ارایه شد که با حل آن رسیدن به راندمان فرایند میسر شده است. نتایج حاصل از این مدلسازی با نتایج آزمایشگاهی موجود در این زمینه نیز مقایسه شده است. این مقایسه نتایج قابل قبولی را از مدلسازی ارایه داده است.

کلیدواژه ها

مدلسازی ، جوهرزدایی ، شناور سازی ، کاغذ باطله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.