واکاوی جایگاه متاورس در نسل جدید تعلیم و تربیت و طراحی آموزشی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2367
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 69
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی محمدی

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی، پردیس شهید باهنر بیرجند، ایران

فرزانه دوستی

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی، پردیس فرهنگیان بنت الهدی صدرفردوس، ایران

فاطمه آرام

دانش آموخته کارشناسی راهنمایی و مشاوره، پردیس فرهنگی ان شهید هاشمی نژاد، مشهد، ایران

عاطفه رنجبر

دانش آموخته کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، دانشگاه آزاد بیرجند، ایران

چکیده

تغییرات سریع تکنولوژی های نوین آموزشی، ضرورت توجه به ارتباط این فناوری ها با فرآیندهای یادگیری را افزایش داده است. هدف این پژوهش بررسی کاربردهای متاورس به عنوان یک ابزار و محیط یادگیری جدید و تاثیر آن بر تعمق یادگیری دانش آموزان بود. این مطالعه به روش مروری تحلیلی انجام شد و جامعه آماری پژوهش های مرتبط با کلمات کلیدی (متاورس، آموزش نوین، طراحی آموزشی، تعلیم و تربیت، روش های نوین، یادگیری نسل جدید) بود. نتایج نشان دادند که استفاده از متاورس در آموزش، علاوه بر افزایش انگیزه و مشارکت دانش آموزان، به درک بهتر مفاهیم درسی کمک کرد و مهارت های عملی و تفکر خلاقانه آن ها را بهبود بخشید. نتیجه گیری نشان داد که تکنولوژی های نوین نظیر متاورس با ایجاد محیط های آموزشی تعاملی و پویا می توانند به تعمق فهم مفاهیم، افزایش انگیزه و مشارکت دانش آموزان، و توسعه مهارت های حیاتی کمک کنند. استفاده موثر از متاورس نیازمند فراهم سازی زیرساخت های فناوری، آموزش های لازم برای معلمان و دانش آموزان، و توسعه محتواهای آموزشی مناسب است. در نهایت، آموزش متاورسی با فراهم کردن یادگیری تجربی و عملی، می تواند به ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و آماده سازی دانش آموزان برای مواجهت با چالش های دنیای جدید کمک کند.

کلیدواژه ها

متاورس, نسل جدید, تعلیم و تربیت, طراحی آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.