تحلیل پایداری و تخمین سامانه نگهداری تونل انتقال آب بهشتآباد به کمک مدلسازی عددی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEGE07_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اصغر رحمتی

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده معدن، اصفهان

محمد جواد رحیم دل

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک، شاهرود

راحب باقرپور

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده معدن، اصفهان

سعید مهدوری

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده معدن، اصفهان

چکیده

تونل انتقال آب بهشتآباد با با طول تقریبی 64930 متر و با هدف انتقال آب از سرشاخههای رودخانه کارون به فلات مرکزی ایران در دست مطالعه است. این تونل با قطر تمام شده 6 متر و آورد سالانه 1070 میلیون مترمکعب بزرگترین تونل انتقال آب در کشور خواهد بود. در این مقاله با توجه به درزههای سطحی برداشت شده و نتایج به دست آمده از آزمایش بر روی مغزههای حفاری، قطعه اول مسیر تونل تا کیلومتر 2/530 به پنج پهنه تقسیم و با استفاده از طبقهبندی مهندسی، مقدار پارامترهای GSI و RMR برای هر پهنه تعیین، سپس با بهرهگیری از روش پیشنهادی هوک، پارامترهای توده سنگ تونل در هر پهنه ارزیابی شده است. در نهایت با توجه به نتایج تحلیلها و به کمک مدلسازی عددی توسط نرم افزار FLAC2D 2D پوشش موقت و نهائی تونل طراحی شده است.

کلیدواژه ها

FLAC2D ،GSI ، بهشت آباد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.