استفاده از مدل تلفیقی برای پایش و مدل سازی طوفان گرد و غبار

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران
  • کد COI اختصاصی: DESERTWETLAND03_655
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1285
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اصغر رحمانی

گروه مهندسی علوم خاک، دانشگاه تهران

علی کشاورزی

گروه مهندسی علوم خاک، دانشگاه تهران

عباس احمدی

استادیار گروه ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

چکیده

با پیشرفت فن آوری سنجش از دور، پژوهش هایی درسطح بین المللی با استفاده از تصاویر ماهواره ای انجام شده است. با توجه به اینکه استفاده از تصاویر ماهواره ای کاربرد زیادی در بررسی ویژگی های طوفان های غبارزا از جمله مناطق برداشت ذرات گرد و غبار و ویژگی هایانتشار آنها اعم از طول مسیر، جهت طوفان ها، سطوح پوشیده از گرد وغبار دارد، لذا استفاده از مدلهای مناسب و کارآمد که در آنها از فناوری سنجش از دور جهت پایش و مدل سازی گرد و غبار استفاده شده باشد، از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و سیستم پایش و مدلسازی تلفیقی گرد وغبار در این مقاله با ترکیب داده های سنجش از دور، ایستگاههای هواشناسی و سامانه های اطلاعات جغرافیایی، نقش بسزایی را در شناسایی مناطق برداشت گرد و غبار، تشخیص مسیر انتشار گرد و غبار، جهت طوفان ها و مسیر بعدی در معرض طوفان با استفاده از توانایی زیر مدلهای تعریف شده، بازی می کند

کلیدواژه ها

سنجش از دور، گرد و غبار، مدلسازی تلفیقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.