ویژگی های بنیادین بدهی:رویکردی نوین بر مفهوم تعهدات
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: FNCAM01_376
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1186
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری -موسسه آموزش عالی غزالی- قزوین-ایران
دانشجوی دکتری حسابداری-دانشگاه علوم و تحقیقات، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین،-تهران
کارشناس ارشد حسابداری -موسسه آموزش عالی رجاء- قزوین-ایران
چکیده
هیئت استانداردهای حسابداری مالی و هیئت استانداردهای بین المللی حسابداری در همکاری مشترکی در حال بررسی مجدد چارچوب نظری حسابداری هستند. در این مقاله سعی می شود تا با بررسی تعاریف بدهی، تعریف پیشنهادی این دو هیئت مورد نقد و بررسی قرار گرفته و در نهایت تعریف جایگزین برای آن ارائه شود. تعاریف موجود از بدهی شامل سه معیار 1)- تعهدات فعلی 2)- نتیجه و بازخورد معاملات و رویدادهای گذشته و 3)- ازدست دادن احتمالی منافع اقتصادی در آینده است. تعریف پیشنهادی آن ها برای بدهی بدین شرح است: تعهد فعلی بابت چیزی که واحد تجاری متعهد است. این تعریف پیشنهادی تنها به یک بعد زمانی توجه کرده و آن هم زمان حال است. بنابراین در این تعریف اشاره به زمان های گذشته و آینده حذف شده است. اعتقاد نویسندگان این مقاله بر این است که این حذفیات نامطلوب است، زیرا حذف اشاره به گذشته در این تعریف، پیوند میان تعریف پیشنهادی و اساس صورت های مالی را از بین می برد. از طرفی، عدم اشاره به از دست دادن احتمالی منافع اقتصادی آتی، این تعریف را از اهداف اصلی گزارشات مالی دور می کند. در این مقاله سعی می شود تعریفی جایگزین برای بدهی ها با در نظر گرفتن زمان های گذشته، حال و آینده، به جای تمرکز بر زمان حال ارائه شودکلیدواژه ها
تعهدات ساختاری، بدهی، گزارشگری مالیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.