اولویت بندی شاخص های تأثیر گذار کارآفرینی بر مهارتهای فروش در صنعت بیمه با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان سمنان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش دانشگاه کارآفرین؛ صنعت دانش محور
  • کد COI اختصاصی: CCC01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 839
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب الله دانایی

استادیار و عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه پیام نور استان تهران

محمد هراتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان (مسئول مکاتبات)

چکیده

با توجه به گسترش سهم بخش خصوصی در اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی، اکنون زمان مناسبی برای گسترش فعالیت های اقتصادی و مولد در بخش خصوصی است. واگذاری شرکت های بیمه و اعطای مجوز تأسیس شرکتهای جدید بیمه خصوصی در 5 سال گذشته فرصت جدیدی را در صنعت بیمه کشور ایجاد کرده است. سرعت رشد شرکت های بیمه خصوصی به نحوی است که شمار اعطای نمایندگی های آنها در این چند سال بی سابقه بوده است اما کسب و کارهای مرتبط با صنعت بزرگ بیمه هنوز چندان در ایران رشد نکرده و جای فعالیت دارد. بنابراین برای رشد روز افزون صنعت بیمه و کسب و کارهای مرتبط با این صنعت نیاز به کارآفرینی سازمانی روز به روز بیشتر حس می شود. تحقیقات انجام شده در حوزه فروش بیمه اغلب با رویکردی کیفی تنها به ارائه آمارهای حاصل از فروش بخش های گوناگون شرکت های بیمه و تحلیل این نتایج بر اساس میزان پورتفوی مکتسبه در سال های گذشته صورت پذیرفته است حال در این مقاله به دنبال این هستیم تا شاخص های کیفی را به شاخص های کمی و قابل تبدیل کنیم و شاخص های تأثیر گذار کارآفرینی بر مهارتهای فروش را با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی اولویت بندی کنیم. ابزار این پژوهش پرسشنامه می باشد و جامعه و نمونه این پژوهش 15 نفر از خبرگان و کارشناسان صنعت بیمه هستند. در نهایت شاخص ریسک پذیری به عنوان ا ولویت اول انتخاب می شود و این شاخص در صنعت بیمه مورد توجه بیشتر قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی سازمانی، صنعت بیمه، فرآیند تحلیل سلسه مراتبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.