بررسی نقش آموزش معماری پایدار در اصلاح الگوی مصرف انرژی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: CBOEC02_285
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1459
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
چکیده
ازمهمترین مباحثی که امروزه در عرصه معماری و شهرسازی به جد مطرح می باشد، معماری پایدار و تلاش برای رسیدن به آن است که یکی از راههای رسیدن به آن، حفظ محیط زیست و به حداقل رساندن دخالت ها در آن است، برای کمتر شدن این دخالت های بی رویه، راهکارهای متعددی وجود دارد که صرفه جویی در مصرف انرژی از مهم ترین آنها است. این امر نیز در گرو افزایش آگاهی های عمومی شهروندان در این زمینه است. اما چنان که از تجارب آموزش و فرهنگ سازی مصرف ا نرژی در کشورهای غربی بر می آید بهترین زمان این نوع خودآگاهی ها، دوران کودکی است. دورانی که اولاً کودک مستعدتر و علاقه مند برای یادگیری، و ثانیاً مساعدتر برای آموزش است. زیرا اگر الگوهای مصرفی به غلط در ذهن نقش بست تغییر آن کاری دشوار است. در این بین گسترش و جهانی شدن شعان معامری پایدار که بر مبنای ((معماری پاسخو متناسب با نیازهای ساکنین هر منطقه)) فرصتی است مناسب تا با تکیه بر این آرمان در جهت بازآفرینی شخصیت ایرانی و موفق به معماری خود نیز گام برداریم. لذا مسئله ای که حائز اهمیت و منوط به سرمایه گذاری در این زمینه است آموزش و ایجاد فرهنگ معماری پایدار و اصول آن به آینده سازان ایران است، کودکان امروز که فردا با دانسته های خود و احساس نیازشان خواستار این نوع از معماری خ واهند بود چرا که نیاز جامعه همیشه نکته اساسی در اجبار هنرمندان و صنعتگران به رفع این خواسته هاست. لذا در این مقاله سعی شده است تا با بررسی تأثیر فرهنگ سازی و آموزش در میان کودکان به نقش سازنده آنها در دستیابی به معماری پایدار آینده پرداخته شود.کلیدواژه ها
انرژی- فرهنگ مصرف- آموزش کودکان- معماری پایدارمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.