ارتقاء کیفیت سیما و مبلمان شهری، راهکاری در جهت پیاده مداری و بهینه سازی مصرف انرژی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: CBOEC02_270
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2580
نویسندگان
اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان
کرج، دانشگاه هنر تهران
چکیده
امروزه ازدحام و ترافیک، آلودگی هوا و مصرف بی رویه انرژی های تجدیدناپذیر جزء لاینفک شهرهای بزرگ کشور شده است. توسعه ی پایدار شهری سالهاست که برای رویارویی با این بحران مطرح شده است که یکی از رویکردهای مهم آن پیاده مداری است. پیاده مداری علاوه بر کاهش مصرف سوخت های فسیلی، موجب آرامش روحی و روانی شهروندان و همچنین افزایش روابط اجتماعی و سرمایه اجتماعی می شود. ولی در کشور ما به علت کمبود فرهنگ پیاده روی، نبود شبکه ی سراسری پیاده مناسب، نبود کیفیت های میطی و مخصوصاً طراحی نامناسب مبلمان شهری، هنوز پیاده روی به عنوان یک سیستم جابجایی در شهر آنچنان که باید مطرح نمی باشد. روش تحقیق نیز با توجه به نظری بودن موضوع پژوهش، به صورت اسنادی (مطالعات کتابخانه ای) می باشد. در این مقاله سعی شده است، ابتدا اهمیت و لزوم پیاده مداری در راستای دست یابی به اصول توسعه پایدار شهری و به خصوص صرفه جویی در مصرف انرژی های فسیلی شرح داده شود و سپس به عواملی پرداخته شود که می تواند موجب تشویق شهروندان به پیاده روی شود. یافته های این مقاله مبین این امر است که افزایش کیفیت محیطی به معنای عام و کلی و مبلمان شهری به معنای اخص آن می تواند به عنوان یک عامل مهم در افزایش پیاده روی در شهر مؤثر واقع گردد.کلیدواژه ها
بهینه سازی مصرف انرژی- پیاده مداری- توسعه پایدار- سیمای شهری- مبلمان شهریمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.