آسایش صوتی، عایق بندی ساختمان و راه کار های اکولوژیکی، اکوستیکی در طراحی معماری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
  • کد COI اختصاصی: CBOEC02_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6162
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی ملکی تبریزی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران ، سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

فرهاد علیزاده افشار

کارشناس عمران ، عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

یونس چوبداری خسروشاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران ، سازه دانشگاه علوم و تحقیقات استان آذربایجان شرقی

چکیده

امروزه توجه بسیاری از کارشناسان به سوی مسائل مربوط به رفاه و آسایش شهروندان و همچنین کاهش هزینه هایپرداختی انرژی معطوف شده است. زندگی پر از صداست و ما همیشه طالب شنیدن صداهای خوش و حیاتی هستیمو از صداهای نامطبوع و خطرناک گریزانیم .بطور کلی بایدگفت که هر چه پیش می رویم، بشر نسبت به حسشنوایی بیشتر توجه پیدا می کند .پیشرفت روز افزون صنایع صوت از قبیل: تلفن ، رادیو ،فونوگراف ، ضبط صوت وغیره خود می تواند بر این موضوع دلیلی مسلم باشد. هدف از این مقاله پردازش به مقوله ی صوت وعایق بندیصوتی و نقش آن در فضاهای معماری و مصرف انرژی می باشد که پس از تعاریف و ذکر ارتباط آن با قابلیت هایشنوائی به ارائه ی راه حل های اکوستیکی درطراحی فضاهای معماری می پردازد .در واقع سایت پلان، طراحیمعماری،روش های ساخت و طراحی مانع یا حصار چهار عامل اصلی برای بهبود سازگاری صدا در هر نوع کاربری و یافعالیت فضائی مطرح می گردد .این تکنیک های فیزیکی در بسیاری از موارد در کاهش صدا ،مصرف انرژی و هزینههای آن موثربوده و بویژه بر کارائی محل های ویژه و شرایط و اوضاع آن می افزایند.هدف از این مطالعه بررسیوضعیت موجود و ارائه یک سری پیشنهاداتی در راستای دستیابی به بیشترین کیفیت زندگی است که می تواند درمراحل برنامه ریزی ، طراحی معماری پایدار ، آسایش صوتی و بهینه سازی مصرف انرژی مورد توجه قرار گیرد.

کلیدواژه ها

عایق بندی- ساخت اکوستیک- راه حل های اکوستیکی- مواد جاذب صوت- مصرف انرژی - موانع اکوستیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.