نحوه استفاده از انرژی های نو در ساختمان و چگونگی استفاده ازآن با توجه به اقلیم های مختلف
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: CBOEC02_189
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1681
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سمنان
استاد دانشگاه پیام نور بندرعباس
استاد دانشگاه آزاد سمنان
چکیده
ساختمان یکی از بزرگترین بخشهای مصرف کننده انرژی در اکثر جوامع محسوب می گردد . توجه به فن آوریهایساختمان به منظور صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی به میزان بسیار مؤثری می تواند در این راستا نقشسازنده داشته باشد . این نکته قابل ذکر است که مصرف زیاد انرژی به هیچ وجه به معنی آسایش در ساختمان نیست. نارضایتی های موجود در ارتباط با عدم وجود آسایش، به تجهیزات مکان سرمایشی و گرمایشی ساختمان بازمی گردد . ساختمانی که در آن سیستم هواساز وجود دارد و مصرف انرژی بالاتری را نیز شامل می شود ، به مراتب بانارضایتی بیشتری نسبت به ساختما ن هایی که هواساز ندارند، روبرو هست . بنابراین ما در بسیاری موارد ازساختمانهایی استفاده می کنیم که علی رغم میزان چند برابر انرژی، آسایش چند برابر را فراهم نمی سازند . روشهایطراحی معماری از طرق مختلف می تواند به بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان کمک نماید. این مقاله بخشی ازمطالعات نگارنده در ارتباط با نحوه استفاده از انرژی های نو در ساختمان را با توجه به اقلیم های مختلف ارائهمی دهد،درابتدا جنبه های کاملا علمی موضوع و ادبیات نظری و پیشینه موضوع مورد بررسی قرار می گیرد،و باجستاری در مبانی و مفاهیم معماری ،چگونگی استفاده از انرژی با توجه به نوع اقلیم روشن می شود.همچنین در ایننگارش علل اهمیت موضوع با نگاهی به تأثیرات مثبت صرفه جویی در مصرف انرژی به اختصار بیان شده؛ بدیهی استهر چه قابلیت ها و توانایی های یک فناور بیشتر باشد،اهمیت کنترل و بکار گیری آن در جهت کمک به ارتقا ی زندگیا نسان ها نیز مهمتر خواهد بود.کلیدواژه ها
اقلیم، بهینه سازی، صرفه جویی انرژی،طراحی معماری، کاهش مصرفمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.