ویژگیها و ساختار سیستم های مدیریت انرژی ساختمان هوشمند
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: CBOEC02_178
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1020
نویسندگان
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور (مربی برق)
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور (سرپرست مرکز)
چکیده
طبق آمار منتشر شده توسط متولیان انرژی، سهم انواع انرژی های مصرفی مورد استفاده ساختمان در کشور ایران زیاد است، در حالی که سرانه مصرف ا نرژی در کشور نسبت به کشورهای توسعه یافته چند برابر می باشد، و از طرفی مردم از نظر تکنولوژی مورد نیاز برای زندگی در مقایسه با سایر کشورها، در سطح پائین تری قرار دارند. بنابراین سهم زیادی از انرژی به صورت مختلفی تلف شده و در ساختمان به هدر می رود. لذا با توجه به رشد مصرف انرژی و بالا بودن تلفات در بخش خانگی و تجاری، اهمیت بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها افزایش می یابد. شرایط فوق و کاهش هزینه ها، انسان را به فکر ساخت تکنولوژی های جدید مانند خانه هوشمند انداخت. مزیت های فراوان سیستم مدیریت خانه هوشمند (BEMS) از جمله داشتن سیستم های کنترل و اتوماسیون مناسب، صرفه جویی چشم گیر در مصرف انرژی، حفاظت و ایمنی از تجهیزات و افراد، لزوم استفاده از آن را برای بشر در مجموعه ساختمانی، شفاف تر می سازد. در ابتدا با استفاده از تجهیزات و تابلوهای کوچک و ساده به صورت مجزا و محدود اقدام به ساخت این سیستم ها می شد. اما امروزه انتظار می رود این پیشرفت به شکل تابلوی مرکزی با استفاده از ریز پردازنده و تجهیزات مناسب، برای انجام هوشمند کردن ساختمان باشد. در این مقاله به بهترین روش ها برای هوشمند شدن ساختمان ها، ویژگی های آن، چگونگی کاهش مصرف انرژی و روش های ارتباطی قابل استفاده بین کلیه تجهیزات م ورد نیاز یک سیستم هوشمند خواهیم پرداخت.کلیدواژه ها
بهینه سازی- حفاظت و ایمنی- خانه هوشمند- BEMSمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.