تأثیر فناوری نانو در کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی
- کد COI اختصاصی: CBOEC02_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1724
نویسندگان
دانشگاه پیام نور دامغان
دانشگاه پیام نور دامغان
چکیده
بی شک یکی از بحث برانگیزترین موضوعات قرن حاضر در تمام دنیا مسئله انرژی و نحوه استفاده از آن است. رشد بی رویه جمعیت و نیاز روزافزون بشر به منابع انرژی و مصرف بالای آن در حال حاضر جهان را در آینده ای نه چندان دور با بحران شدیدی مواجه خواهد کرد. با شروع قرن 19 میلادی پیشرفت های گسترده ای در زندگی انسانها رخ داد. در این میان فناوری های نوین پا به عرصه حضور نهادند و در جهت تأمین آسایش زندگی بشر و کاهش هزینه ها گامی بلند برداشتند، که این امر بیشترین تأثیر را در کاهش مصرف انرژی گذاشته است. تلاش برای بکارگیری فناوری های روز دنیا جهت استفاده مؤثر از منابع انرژی از معیارهای مهم در بهینه سازی مصرف انرژی است. از راه یافتن فناوری نوظهور نانو به گستره معماری و مهندسی ساختمان مدت زیادی نمی گذرد. فناوری نانو با نگاهی به پیشرفت روزافزون در زندگی بشر پا به عرصه صنعت ساختمان نهاده است و به سرعت در حال پیشروی است. علم نانو به دلیل توانایی در متحول ساختن ویژگی های بنیادین مواد و ایجاد مصالح جدید با ویژگی های خاص مورد توجه قرار گرفته است. پیشرفت در حوزه مواد نانوساختار، امیدهای فراوانی در زمینه افزایش کارایی ساختمان ها از لحاظ مصرف انرژی به وجود آورده است. م عماری ساختمان های آینده باید با فناوری های روز دنیا آمیخته شود ت بتواند محیط هایی سالم و امن را برای ساکنانش بوجود آورد و در عین حال از هدر رفتن انرژی جلوگیری کرده و به انقلابی بزرگ در صنعت ساخت و ساز نائل گردد.کلیدواژه ها
بهینه سازی- صنعت ساختمان- مصرف انرژی- معماری- نانو فناوریمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.