تحقق عدالت بین المللی از طریق تعیین و اجرای مسئولیت دولت ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، حقوق، علوم انسانی و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: ICMLJE01_203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 145
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق بین الملل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران
چکیده
تحقق عدالت بین المللی از اهداف اصلی سازمان ملل متحد است که به منظور حفظ صلح و امنیت بین المللی تاسیس شده است.یکی از روش های اصلی برای تحقق این هدف، تعیین و اجرای مسئولیت دولتها می باشد. مسئولیت دولت به معنای تعهد دولتهابه رعایت قواعد و مقررات بین المللی و احترام به حقوق بشر است. از این رو، هرگونه نقض این تعهدات می تواند منجر به اعمالمسئولیت دولت شود. تعیین مسئولیت دولتها میتواند از طریق مکانیسم های مختلفی صورت گیرد. از جمله این مکانیسم هامیتوان به دیوان بین المللی دادگستری، کمیته های تخصصی سازمان ملل متحد، شورای امنیت و دیگر سازمانها و مکانیسم هایبین المللی اشاره کرد. این مکانیسم ها به وسیله بررسی طرح دعوی، انجام تحقیقات و صدور تصمیمات قابل اجرا، دولتها رامتعهد به اجرای تعهدات بین المللی خود میکنند. علاوه بر این، تعهدات بین المللی دولتها ممکن است از طریق توافقنامه ها ومعاهدات بین المللی نیز تعیین و اجرا شوند. به عنوان مثال، معاهدات حمایت از پناهندگان، قراردادهای مبارزه با تبعیض وقراردادهای حفاظت از محیط زیست، تعهدات بین المللی دولتها را تعیین و اجرا می کنندکلیدواژه ها
تحقق عدالت بین المللی، سازمان ملل متحد، مسئولیت بین المللیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی مسئولیت مدنی سلبریتی ها در تبلیغات خلاف واقع و اقراق آمیز در حقوق ایران و چین
- سیاست جنایی ایران در مقابله با جرایم سایبری مرتبط با رمز ارزها و تراکنش های غیرمجاز
- بررسی فقه و حقوقی داوری در حقوق ایران
- تاثیر فقه و الهیات بر قانونگذاری اقتصادی در ایران
- نقش الهیات در تحول قانون گذاری اجتماعی ایران بعد از انقلاب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.