روند رشد و تحول تجارت الکترونیک در سطح جهانی و تاثیر آن بر اقتصاد و بازارهای ملی و بین المللی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی حقوق و علوم سیاسی
- کد COI اختصاصی: ISCV07_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 185
نویسندگان
استادیار،گروه حقوق،دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی،اصفهان،ایران
کارشناس ارشد حقوق خصوصی، دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی،اصفهان،ایران
چکیده
تجارت الکترونیک به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در طول سالها به صورت پیوسته در حال توسعه است . این صنعت برای ارتقای تجارت، افزایش سرعت و کیفیت ارتباطات و کاهش هزینه های تجاری تحول بزرگی به همراه داشته است . تجارت الکترونیک در عملکرد بازارهای مالی ملی و بین المللی نقش مهمی دارد. با استفاده از تکنولوژی ، اطلاعات اقتصادی و مالی به سرعت و با دقت بالا منتقل می شود، که باعث بهبود و افزایش عملکرد بازارهای مالی می شود. به طور کلی ، تجارت الکترونیک در عملکرد بازارهای مالی داخلی و خارجی نقش بسیار مهمی دارد و باعث بهبود کیفیت و کارآیی این بازارها می شود. تجارت الکترونیک به عنوان یک ابزار مهم در توسعه تجارت جهانی نقش اساسی دارد. با استفاده از تکنولوژی و ارتباطات الکترونیکی ، امکان دسترسی به بازارهای جهانی و برقراری ارتباط با مشتریان و فروشندگان در سراسر جهان وجود دارد. تجارت الکترونیک همچنین باعث افزایش رقابت و تحول در صنایع مختلف شده است و به شرکت ها کمک می کند تا به بازارهای بین المللی توسعه دهند. در نتیجه ، تجارت الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای موثر در توسعه تجارت جهانی به شمار می رود. طی دو دهه اخیر، رشد سریع تجارت الکترونیک به عنوان یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار نقش بسزایی در پیشرفت جوامع داشته است ، بطوریکه تجارت الکترونیک سهم قابل توجهی را در تجارت جهانی به خود اختصاص داده و راه را برای رشد سریع تر بخش های مالی فراهم کرده است .به علت اهمیت موضوع در پژوهش حاضر برآنیم که به مطالعه روند رشد و تحول تجارت الکترونیک در سطح جهانی و تاثیر آن بر اقتصاد و بازارهای ملی و بین المللی به صورت مروری و کتابخانه ای بپردازیم .کلیدواژه ها
تجارت الکترونیک ،رشد اقتصادی ،بازارهای ملی ،بازرهای بین المللیمقالات مرتبط جدید
- روابط ایران و چین در دولت یازدهم
- توسعه به مثابه زندگی خوب(پیش درآمدی بر طرح الگوی توسعه مطلوب در ایران)
- مزیت سنجی قدرت های منطقه ای حوزه پا سیفیک و اهمیت آنها برای ایالا ت متحده آمریکا
- آسیب شناسی سیاست جوانان،بررسی آسیب شناختی نیازهای جوانان ایرانی در دوره معاصر
- بررسی آسیب شناسی سیاست گذاری آموزشی و تربیتی ایران: مطالعه موردی دولت تدبیر و امید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.