تاثیر پایداری سود بر حق الزحمه غیر عادی حسابرسی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دهمین همایش بین المللی مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENTBONYAD13_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 134
نویسندگان
دانشجوی دکتری حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد نیشابور
استادیار و عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
کارشناسی ارشد حسابداری،موسسه غیرانتفاعی تابران مشهد
چکیده
مدیران انگیزه های فراوانی برای پایدار نمودن سود دارند (از طریق کاهش نوسانات سود) و با انجام این کار، سیگنال های مثبتی در مورد ریسک تجاری محدود شرکت و عملکرد مطلوب شرکت به سهامداران، مخابره می کنند تا شرایط تجاری شرکت را بهبود بخشند. از آنجایی که ریسک تجاری شرکت ها، تعیین کننده حق الزحمه حسابرسی است. بنابراین، پایداری سود ممکن است به طور مطلوب بر حق الزحمه غیر عادی حسابرسی اثر بگذارد و موجب کاهش حق الزحمه غیر عادی حسابرسی شود. هدف اصلی این پژوهش، بررسی رابطه بین پایداری سود و حق الزحمه غیرعادی حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر پس از اعمال برخی از محدودیت های موجود در این تحقیق، متشکل از ۱۳۰ شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در طی سال های ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ می باشد. برای آزمون فرضیه های پژوهش از مدل رگرسیون خطی چندگانه استفاده گردیده است. نتایج حاصل از پژوهش حاکی از این است که پایداری سود اثر منفی و معناداری بر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی دارد. به عبارتی، شرکت هایی که سود پایدارتری دارند، حق الزحمه غیر عادی کمتری داشته اند.کلیدواژه ها
کیفیت سود، پایداری سود، حق الزحمه غیر عادی حسابرسی، شهرت موسسه،اندازه موسسهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر نگرش های ریسکی عینی و ذهنی کارکنان و مدیران مالی شهرداری
- تاثیر بازاریابی دیجیتال بر میزان فروش خدمات بانکی و ایجاد ذهنیت مثبت در مشتریان
- تحلیل نقش میانجیگری خلاقیت سازمانی بر رابطه بین دیدگاههای استراتژیک و عملکرد مالی( مورد مطالعه:شرکت های مستقر در شهرکهای صنعتی یزد)
- نقش فناوریهای نوین در بهبود عملکرد شرکت های کوچک و متوسط: بررسی اثرات هوش مصنوعی
- بررسی نقش مدیریت برداشت در تقویت تعهد عاطفی کارکنان شهرداری شاهینشهر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.