نقش سیاست های پولی در مصون سازی صادرات کشور از بحران مالی و اقتصادی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: بیستمین همایش بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: AIBS20_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1804
نویسندگان
مدیر عامل و رییس هیئت مدیره بانک توسعه صادرات ایران
چکیده
نقش و اهمیت صادرات غیر نفتی در افزایش درآمد سرانه و ثروت ملی جوامع در اکثر نظریه های رشد و توسعه اقتصادی مورد تاکید قرار گرفته است. وضع سیاست های اقتصادی و به خصوص سیاست های پولی صادرات محور برای کشور در حال توسعه ای مانند ایران بعد از قریب یک قرن صادرات تک محصولی نفت خام و سیاست های واردات محور و مصرف گرا اهمیت فوق العاده دارد. با توجه به ضرورت تخمین بهینه منابع برای جلوگیری از بی ثباتی و آسیب های اقتصادی و همچنین تحریگ رشد اقتصادی، لازم است که زمینه های مدیریت و تخصیص منابع به درستی شناسایی شده و با هدایت و سیاستگذاری درست پولی به سمت مولد ترین و کارامدترین بخش های اقتصادی، شرایط استفاده کارآمد از منابع محدود را در جهت رشد اقتصادی، کنترل تورم و رفع نارسایی های اقتصادی فراهم آورد. این مقاله در همین راستا و با فراهم آوردن رویکرد تحلیلی-تجربی به شاخص های عمده اقتصادی و همچنین بهره گیری از مطالعات تطبیقی در شرایط بحران مالی و اقتصادی جهانی و تحریم های گسترده آمریکا و اروپا، سیاست های پولی را در ارتباط با صادرات غیر نفتی کشور مورد ارزیابی قرار داده و به تبیین چالش ها و فرصت های پیش رو می پردازد.کلیدواژه ها
سیاست های پولی، صادرات، بحران اقتصادی، آسیب پذیری اقتصادی، تورم، هزینه های تولید، ادوار تجاریمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.