اقدام پژوهی : چگونه با استفاده از فن تکرار توانستم یادگیری دانش آموزان با سطح یادگیری پایین را افزایش دهم ؟

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_2414
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماریا کیهان

کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه بنت الهدی بوشهر اداره آموزش و پرورش شهرستان دشتستان، شهر سعدآباد، آموزشگاه ۲۲بهمن

چکیده

لو ویگوتسکی در نظریه ای بنام تکیه گاه سازی درمورد دانش آموزان با سطح یادگیری پایین می گوید: برای اینکه دانش آموزان بتوانند یک مسئله را حل کنند باید به تدریج او را راهنمایی کرد تا جایی که خودش به طور مستقل بتواند مسائل مشابه را حل کند و یا مفهومی را بفهمد. در بعضی اوقات دانش آموز ممکن است نیاز به چندین بار راهنمایی و کمک داشته باشد، به این دانش آموزان، دانش آموزان اختلال یادگیری یا سطح یادگیری پایین گفته می شود.هدف از پژوهش حاضرتشریح چگونگی حل مشکل دانش آموزانی است که سطح یادگیری در آنها از بقیه دانش آموزان پایین تر است . در این پژوهش ، راه حل اساسی و مهم پیشنهاد شده استفاده از فن تکرار برای دانش آموزان است .دانش آموز مقطع ابتدایی خود باید از ابتدا خواندن و نوشتن را بیاموزد، که در این فرایند یادگیری تلاش دانش آموز، والدین و معلم باهم تاثیرگذار خواهد بود. اگر دانش آموز از ابتدا از سطح یادگیری پایینی برخوردار باشد کار بسیار سخت و دشوار می شود.راه حل پیشنهادی را باید به طور دقیقی اداره کرد تا وقت کلاس برای دیگر دانش آموزان بیهوده تلف نشود.اهمیت این پژوهش بسیار مهم است چون دانش آموزان با سطح یادگیری پایین در کلاس درس اگر به آنها توجه نشود، از لحاظ روحی و روانی ، اجتماعی و درسی آسیب های جدی به آنها می رسد.نتیجه ی به دست آمده حاکی از آن است که با وجود راههای دیگر برای بهبود یادگیری این دسته از دانش آموزان، راه حل پیشنهادی و به کار گرفته در این پژوهش استفاده از فن تکرار برای دانش آموزان همه ی پایه های ابتدایی به خصوص پایه دوم است .

کلیدواژه ها

فن تکرار، سطح یادگیری پایین ، دانش آموز پایه ابتدایی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.