ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نظام آموزشی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_2030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 102
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی
چکیده
فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین و موثرترین عوامل در هماورد و رویارویی اسلام با کفار و دشمنان این دین الهی میباشد که در سختترین شرایط و با نیروی قلیل و با کمترین عده و عده توانستند بر کفار و مشرکین فائق آمده و دین اسلام را در کمترین زمان ممکن به اقصی نقاط جهان نشر و توسعه دهند. مسلمانان شهادت را توفیقی برای کسب رضایت الهی ، اعتلای کلمه االله، فوز و اجری عظیم و نهایتا تنعم در بهشت ابدی دانسته و به اعتبار همین نیروی لایزال و به شوق رسیدن به لقای الهی به مرحله نترسیدن از مرگ رسیده و بر اساس آموزههای اسلام باور داشتند که تعداد اندک مسلمانان بر تعداد کثیر کفار و دشمنان پیروز خواهند شد. باتوجه به اینکه تحولات پرشتاب کنونی در عرصه فرهنگ جهانی بسیاری از نگرشها و روشهای رایج تربیت دینی ما را تغییر داده است . اما درعین حال نقش نهادهای گوناگون اجتماعی از قبیل تعلیم وتربیت ، خانواده، رسانه های داخلی و شبکه های اجتماعی منسجم و ... در انتقال فرهنگ پایدار و صحیح ، به خصوص فرهنگ ایثار و شهادت، موثر و پراهمیت می باشد؛ بنابراین در جهت نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت باید تمام دستاندرکاران منسجم و با عنایت به جنبه های متفاوت آن توجه لازم معطوف گردد. تلاش این مقاله هرچند اندک برای تحقق چگونگی پرورش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نظام تعلیم وتربیت کشور میباشد. امید آنکه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توفیق هماره رفیق راهمان باشد.کلیدواژه ها
فرهنگ ایثار و شهادت ، نهادینه کردن ، تعلیم و تربیت ، تربیت دینی ، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.