اقدام پژوهی چگونه توانستم با افزایش آگاهی دانش آموزان پایه ششم در زمینه فضای مجازی ، میزان آسیبهای ناشی از سوء استفاده از آنرا کاهش دهم ؟

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0907
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 88
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه زارعی

کارشناسی آموزش ابتدایی ، آموزگار ابتدایی

فاطمه مظهری

کارشناسی علوم تربیتی ، آموزگار ابتدایی

چکیده

در هزاره سوم ویژگی بدیهی دنیای امروزی نفوذ اجتناب ناپذیر فناوری و اطلاعات توسط تکنولوژی مورد استفاده در همه جوانب زندگی انسان میباشد همه شاهد تولد و رشد روز افزون دنیای مجازی و شخصیتهای سه بعدی هستیم که به طور روزمره در ارتباط با آن امور زندگی را می گذرانیم یکی از عرصه های مهم و پهناوری که میزبان فناوری و دانش نو میباشد آموزش و پرورش است. این واقعیت به صورت امری مقبول و پذیرفته شده در اذهان والدین ، مربیان، معلمان و مسئولین شکل گرفته که دانش آموزان ما برای رشد و ترقی میبایست با فناوریهای روز دنیا همگام شده و گامهای بلند و اساسی را برداشته تا بتوانند در عرصه کسب علم و پیشرفت دانش جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند این اقدام پژوهی بدین منظور انجام گرفته که به همه ی مخاطبین این تغییر و تحول بزرگ در آموزش گوشزد نماید که فقط فراهم آوردن امکانات تکنولوژیکی جدید نمیتواند مسئولیت ما را در برابر فرزندانمان اتمام بخشد بلکه ما را در آغاز راهی پرفراز و نشیب قرار میدهد که دانم باید در حال یادگیری میباشیم تا بتوانیم با به پای فرزندانمان در عرصه نوین دانش پیش رفته و آنان را از خطراتی که آرام و بی صدا بر سر راهشان قرار میگیرد آگاه سازیم و نحوه ی صحیح برخورد با دنیای مجازی را با همه ی رنگهای فریبنده اش به آنان آموزش دهیم باید بفهمیم که با وجود جذابیت های فراوان محیطی مانند فضای مجازی چگونه فرزندانمان را مجاب کنیم که اصول اخلاقی را در همه ی مراحل ترقی و کسب دانش بکار بگیرد . در این اقدام پژوهی سعی بر این بود که چگونه توانستم با افزایش آگاهی دانش آموزان پایه ششم در زمینه فضای مجازی، میزان آسیبهای ناشی از سوء استفاده از آنرا کاهش دهم؟

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.