اقتصادمقاومتی و سرمایه اجتماعی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی بررسی و تبیین اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ISCCONFERENCE01_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2837
نویسندگان
چکیده
با پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنانی که از راه های مختلف سعی در نابودی یا انحراف آن داشتند، پس از سی سال مقاومت ملت ایثارگر ایران هر دفعه پس از آزمودن شیوه های جدید تنها بر عدد شکستهای خود افزوده اند. هرچند همواره یکی از این فشارها بر مشکلات اقتصادی متمرکز بوده، امروزه این مسئله در کانون فشارها قرار گرفته، با امید بر این که مردم خسته شده و از درون کشور رامتلاطم کنند، بر این مسیر پای بیشتری می فشرند. در عین حال رهبر فرزانه انقلاب براساس ظرفیتهای ویژهای که در اقتصاد ایران وجود دارد و برای مقابله با این تهدیدات که اخیرآً شکل عینی و عریان تری به خود گرفته، راهبرد اقتصاد مقاومتی را مطرح می کنند. اقتصاد مقاومتی، نوعی الگوی اقتصاد بومی برای شرایط امروز ایران اسلامی است. الگویی که می تواند ضامن استقلال و سربلندی ملت ایران در شرایط کنونی و فرارو باشد. طرح مفهوم اقتصاد مقاومتی، در شرایط فعلی اقتصاد ایران که درگیر با تحریم های بین المللی است نشان از رویکرد جدیدی در حوزه اقتصاد دارد، که می تواند موضوعات جدیدی را در درون با خود همراه کند. از جمله این پدیده ها، مفهوم سرمایه اجتماعی است. جامعه شناسان، روان شناسان، علمای علم مدیریت و اقتصاددانان، نشان داد که سرمایه اجتماعی برای رشد و توسعه همه جانبه کشورها و جوامع از اهمیت بالایی برخوردار بوده، می تواند از جمله نامزدهای همکاری و هم افزایی در اقتصاد مقاومتی باشد. در این مقاله، نگارنده، ضمن اینکه به رابطه بین سرمایه اجتماعی و اقتصاد مقاومتی پرداخته، منابع و متون اسلامی را برای دسترسی به مفهوم سرمایه اجتماعی مورد واکاوی قرار داده است.کلیدواژه ها
اقتصاد مقاومتی، سرمایه اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.