کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در تشخیص و تعیین محل خطا در مدار فیلتر میان گذر فعال با بهره گیری از الگوریتم پس انتشار خطا (BP)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی کاربرد سیستم های هوشمند (محاسبات نرم) در علوم و صنایع
  • کد COI اختصاصی: AISST01_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2877
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریا برجاس

مهندس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، گروه برق مخابرات، بوشهر، ایرا

علیرضا ملاح زاده

دکتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، گروه برق مخابرات، بوشهر، ایران

چکیده

امروزه با گسترش و پیچیده تر شدن سیستم های الکترونیکی، ارزیابی خطاهای آنها یکی از ضروریات بهره برداری می باشد. تشخیص عملکرد صحیح قطعات الکترونیکی بسیار پیچیده بوده و اگر برنامه تست بر روی یک جز ناسالم واقع شود تشخیص خطا بسیار دشوار می باشد و به دنبال آن کنترل کیفیت سیستم به علت خطا کاهش می یابد. در سال های اخیر استفاده از تکنیک های شبکه های عصبی بدلیل قابلیت های بالای آنها، برای حل مسائل پیچیده الکترونیکی مورد توجه بسیار زیادی قرار گرفته است و به عنوان روشی موفق در تشخیص نقایص بوده است. مهمترین روش رایج، بر مبنای روش های شناسایی الگو پایه گذاری شده است. در این مقاله می خواهیم از قابلیت های تشخیص الگوی شبکه عصبی به منظور تشخیص خطای مدارات آنالوگ با تولرانس استفاده کنیم. هدف اصلی این مقاله فراهم آوردن الگوریتم تشخیص بر اساس خطای مولفه های مدار و همچنین کاهش هزینه و زمان تست مدار می باشد. برای نیل به این هدف از شبکه عصبی پرسپترون چند لایه و الگوریتم پس انتشار خطا استفاده می کنیم.

کلیدواژه ها

فیلتر میان گذر فعال، تشخیص خطا، شبکه عصبی مصنوعی، پرسپترون چند لایه، الگوریتم پس انتشار خطا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.