کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در تشخیص و تعیین محل خطا در مدار فیلتر میان گذر فعال با بهره گیری از الگوریتم پس انتشار خطا (BP)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,797
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AISST01_042
تاریخ نمایه سازی: 5 مرداد 1392
چکیده مقاله:
امروزه با گسترش و پیچیده تر شدن سیستم های الکترونیکی، ارزیابی خطاهای آنها یکی از ضروریات بهره برداری می باشد. تشخیص عملکرد صحیح قطعات الکترونیکی بسیار پیچیده بوده و اگر برنامه تست بر روی یک جز ناسالم واقع شود تشخیص خطا بسیار دشوار می باشد و به دنبال آن کنترل کیفیت سیستم به علت خطا کاهش می یابد. در سال های اخیر استفاده از تکنیک های شبکه های عصبی بدلیل قابلیت های بالای آنها، برای حل مسائل پیچیده الکترونیکی مورد توجه بسیار زیادی قرار گرفته است و به عنوان روشی موفق در تشخیص نقایص بوده است. مهمترین روش رایج، بر مبنای روش های شناسایی الگو پایه گذاری شده است. در این مقاله می خواهیم از قابلیت های تشخیص الگوی شبکه عصبی به منظور تشخیص خطای مدارات آنالوگ با تولرانس استفاده کنیم. هدف اصلی این مقاله فراهم آوردن الگوریتم تشخیص بر اساس خطای مولفه های مدار و همچنین کاهش هزینه و زمان تست مدار می باشد. برای نیل به این هدف از شبکه عصبی پرسپترون چند لایه و الگوریتم پس انتشار خطا استفاده می کنیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پریا برجاس
مهندس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، گروه برق مخابرات، بوشهر، ایرا
علیرضا ملاح زاده
دکتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، گروه برق مخابرات، بوشهر، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :