تاثیر حضور بانک ها در ساختار مالکیت شرکت ها بر کارایی سرمایه گذاری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد در توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: MGTCONF08_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 85
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ،مشهد ،ایران
چکیده
با توجه به تحولاتی که در جهان امروز به ویژه در کشورهای در حال توسعه رخداده است، این کشورها برای حل مشکلات اقتصادیخود نیازمند راهکارهای مناسب جهت استفاده بهتر از امکانات و ثروت های خدادادی خود می باشند. در این راستا، یکی ازراهکارهای مهم برای این موضوع، بسط و توسعه سرمایه گذاری است . انجام هر سرمایه گذاری به خودی خود مناسب و موجه نیستو شرکت در انجام سرمایه گذاری بایستی به مفهوم کارایی سرمایهگذاری نیز توجه نماید. در تعیین کارایی سرمایه گذاری حداقلدو معیار نظری وجود دارد؛ معیار اول بیان می کند که به منظور تامین مالی فرصت های سرمایه گذاری نیاز به جمع آوری منابعوجود دارد. در یک بازار کارا تمام پروژه های با خالص ارزش فعلی مثبت می بایست تامین مالی شوند گرچه تعداد زیادی ازتحقیقات موجود در حوزه مالی نشان داده است که محدودیت های مالی توانایی مدیران را محدود می سازد . یکی از مواردی کهمیتوان استنباط نمود این است که شرکت هایی که با محدودیت تامین مالی مواجه اند ممکن است به دلیل هزینه های زیاد تامینمالی از قبول و انجام پروژه های با ارزش فعلی خالص مثبت صرف نظر نماید که این امر به کاهش سرمایه گذاری منجر میشود.معیار دوم نیز بیان می کند که اگر شرکت تصمیم به تامین مالی بگیرد هیچ تضمینی وجود ندارد که سرمایه گذاری صحیحیانجام بگیرد. با توجه به نقش بانکها در تامین مالی منابع لازم برای سرمایه گذاری شرکت ها، این پژوهش به دنبال بررسی تاثیرحضور بانک ها در ساختار مالکیت شرکتها بر کارایی سرمایه گذاری است.هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تاثیر حضور بانکها در ساختار مالکیت شرکت بر کارایی سرمایه گذاری شرکت های پذیرفته شدهدر بورس اوراق بهادار تهران است. اهداف مشروح پژوهش به شرح زیر است:هدف اول: تعیین تاثیر حضور بانکها در ساختار مالکیت شرکت ها بر بیش سرمایه گذاریهدف دوم: تعیین تاثیر حضور بانکها در ساختار مالکیت شرکتها بر کم سرمایه گذاریکلیدواژه ها
ساختار مالکیت ،کارایی سرمایه گذاری ، بانک هامقالات مرتبط جدید
- The Importance of Management in the Future Horizons of Policy Making, Decision Making and Planning of Organizations
- اثر محافظه کاری مشروط حسابداری، جریان نقد آزاد و درماندگی مالی بر ارزش شرکت
- The Role of Artificial Intelligence in Optimizing Marketing and Sales Processes in International Trade
- طراحی الگوی معماری تعهد بیمه ای در صنعت بیمه (مورد مطالعه: شرکت بیمه دی)
- نقش کلیدی مدیریت منابع انسانی سبز در ارتقاء عملکرد محیطی شهرداری از طریق تقویت فرهنگ سازمانی سبز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.