بررسی فقهی و حقوقی اتانازی در نظام حقوقی ایران

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA03_414
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 243
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین شهبازیان

دانشجوی کارشناسی حقوق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران

روژین الماسی

دانشجوی کارشناسی حقوق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی فقهی و حقوقی اتانازی در نظام حقوق ی ایران می باشد. اتانازی مفهومی عمیق و شایددردناک داشته باشد. شاید شما افرادی را دیده باشید که به بیماری لاعلاجی مبتلا هستند و آرزوی مرگ خود رامی کنند. ممکن است درد و زجر تمام نشدنی بیمار لاعلاج باعث آن شود که از پزشک خود درخواست بدون بازگشتمبنی بر پایان دادن به زندگیاش را داشته باشد؛ این واقعه را اتانازی می نامند. نظریه های گوناگون درخصوص اتانازی اینامر را به یکی از مسائل پر گفتگو در علم پزشکی تبدیل کرده است . افراد موافق و مخالف آن، هر یک دلایلی را بازگوکرده اند که امکان نادیده گرفتن آنها نمی باشد. در بعضی از جوامع اتانا زی امر غ یر قانونی محسوب نمی گردد. حال در اینمقاله میخواهیم اتانازی را از نگاه فقه و حقوق در ایران بررسی کنیم.

کلیدواژه ها

اتانازی، ایران، فقه، حقوق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.