استخراج تداعیات و ترسیم نقشه ی ذهنی مشتریان برند بانک ملی ایران با استفاده از تکنیک زالتمن

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF03_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 203
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهاد شکری

کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگا نی، واحد امیدیه ،دانشگاه آزاد اسلامی ،امید یه، ایران

مریم درویشی

استادیار، گروه مدیریت بازرگا نی، واحد امیدیه، دانشگاه آزاد اسلامی، امیدیه، ایران

جابر محمدموسایی

استادیار ، گروه مدیریت بازرگانی، واحد امیدیه، دانشگاه آزاد اسلامی، امیدیه، ایران

چکیده

بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین بانک های کشور، همواره موردتوجه مشتریان و صاحبنظران قرار گرفته است.در این پژوهش، تلاش می شود تا با تحلیل ذهنی مشتریان، نظرات، انتقادات و پیشنها دها آنها درباره بانک ملی ایرا نبررسی شود. این تحلیل میتواند به عنوان یک ابزار مفید برای بهبود خدمات بانکی و نیز جذب مشتریان جدید به کار گرفتهشود.به همین منظور در این پژوهش از روش پژوهش کیفی زیمت برای بررسی دقیق و سامان مند استفاده شد تا ذهنیت ودید مشتریان بانک ملی نسبت به برند بانک از بطن تصاویر استخراج نموده و درنهایت به صورت چارچوبی جامع بیان نماید.تحقیق حاضر که از نوع اکتشافی است، هدف اصلی آن شناسایی تفکر عمیق ذهنی مصرف کنندگان برند بانک ملی ایران بااستفاده از تکنیک زیمت میباشد. در این راستا با استفاده از رویکرد تحلیل استعاره زالتمن و گام های مربوطه به انجام ۱۲مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته اقدام شد، جامعه نظری پژوهش جامعه آما ری برند بانک ملی ایران هستند. پس از اتماممراحل جمع آوری اطلاعات نقشه های مفهومی ذهنی هر یک از مشتریان بانک ملی ترکیب شدند و نقشه جامع تداعیاتذهنی مصرف کنندگان خدمات برند بانک ملی ایران به دست آمد، پس از پایان شمارش مفاهیم، ارتباطات ترسیم شده توسطمشتریان بین آنها شمارش شد درنهایت کدهای استخراجی از مصاحبه ها دسته بندی و در گروه هایی (مقوله های اصلی وفرعی) مشخص شد، مقوله اصلی شامل عامل سازمانی، فردی و ارتباطی، بانکداری الکترونیک، کیفیت خدمات، مدیریتی ومالی می باشد.

کلیدواژه ها

نگاشت ذهنی مشتریان، بانک ملی ایران، تکنیک استعاره های استخراجی زالتمن،شبکه تداعی برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.