سکه دو روی فرصت و چالش: نقش تجارت الکترونیک و سرمایه گذاری خارجی درتوسعه فراگیر کشورهای در حال توسعه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMEC05_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 152
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت الکترونیک، دانشگاه علم و فرهنگ
چکیده
ظهور تجارت الکترونیک، شمشیری دولبه برای کشورهای در حال توسعه است. این مقاله، مروری بر پویاییتجارت الکترونیک با بررسی سه مطالعه کلیدی است: آهی و همکاران.(۲۰۲۲)، انور و نگوین (۲۰۱۵)، وبانک جهانی (۲۰۲۳) . هر چند این تحلیل بیانگر پتانسیل تجارت الکترونیک برای توانمندسازی ذینفعان،تقویت دسترسی و ارتباط جوامع راه دور به بازار می باشد، اما چالش های مهمی، از جمله وجود شکافدیجیتال و فقدان چارچوب های قدرتمند برای سیاست گذاری ها نیز در این مسیر وجود دارد. درست استکه سرمایه گذاری خارجی به عنوان یک سوخت حیاتی برای رشد تجارت الکترونیک محسوب می گردد، امابه دلیل خطر اتکای بیش از حد به بازیگران خارجی و غفلت احتمالی از مشاغل محلی، محدود سازی آننسبتا ضروری است. در انتهای این مقاله، اهمیت پر کردن شکاف دیجیتال، ایجاد سیاست های صحیح وهدایت استراتژیک تاثیر غول های تجارت الکترونیک مورد تاکید قرار گرفته و راهکارهایی ارائه شده است تاکشورهای در حال توسعه بتوانند با شناخت چالش ها و فرصت ها، از تجارت الکترونیک و سرمایه گذاریخارجی بهره مند شده، و به توسعه پایدار و فراگیر دست یابند.این چکیده به طور خلاصه نکات کلیدی مقاله مروری را نشان می دهد:استعاره: سکه دو روی (نماد فرصت و چالش).مطالعات تجزیه و تحلیل شده: سه مطالعه کلیدی توسط نویسنده و سال ذکر شده است.فرصت ها: توانمندسازی، دسترسی به بازار، اتصال جوامع از راه دور.چالش ها: شکاف دیجیتال، فقدان چارچوب سیاست.سرمایه گذاری خارجی: اهمیت و مشکلات احتمالینتیجه گیری: اهمیت رویکردهای استراتژیک برای مهار تجارت الکترونیک و سرمایه گذاری خارجی برایتوسعه فراگیر.کلیدواژه ها
تجارت الکترونیک، سرمایه گذاری خارجی، توسعه فراگیر، کشورهای در حال توسعهمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.