کاوشی در پاسخ به تروریسم دینی و ارائه الگوی نوین مقابله
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پژوهشنامه حقوق کیفری، دوره: 11، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_JOLG-11-1_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 124
نویسندگان
Assistant Prof. of Criminal Law and Criminology, Kashan University
Prof. in Law, Kashan University
PhD Candidate in Criminal Law and Criminology, Kashan University
چکیده
تروریسم دینی که در آن، استنباطهای شخصی و منفعت طلبانه از آموزههای دینی، پشتوانه رفتارهای تروریستی قرار میگیرد، تا کنون با طیف متنوعی از پاسخ های اصلاحی- درمانی، پیشگیرانه و واکنشی(کیفری) روبرو شده است. در عین حال، الگوهای نوین دیگری نیز در مقام مقابله با این جرم به کار گرفته شده اند که کمتر تحلیل شده اند. الگوی جدید، برخلاف الگوهای درمانی و کیفری، در قالب پیشگیری غیرکیفری متغیرگرا و به صورت اجرای سازوکارهای مبتنی بر تمرکز بر خنثی سازی متغیرهای موثر بر ارتکاب تروریسم دینی و نیز راهکارهای مبتنی بر جلوگیری از ایجاد ارتباط میان افراد در معرض خطر با متغیرهای موثر بر ارتکاب تروریسم دینی جلوه گر شده است. در این پزوهش، سعی در معرفی الگوی نوین مقابله با این نوع تروریسم خواهیم داشت. مبنای مطالعه ما نیز علاوه بر حقوق کیفری، دانش روانکاوی است.کلیدواژه ها
Religious Terrorism, Psychoanalytic Analysis, Non-Criminal Prevention, Remedyاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.