تهیه الگوریتم برای ارزیابی جابه جایی قاب های نگهداریبه روش المان محدود با برنامه نویسی شیءگرا
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس تونل ایران
- کد COI اختصاصی: ITC13_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 159
نویسندگان
کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه باهنر کرمان
استاد بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه باهنر کرمان
چکیده
بررسی و تحلیل رفتار سازه، درطراحی فضاهای زیرزمینی به دلیل اندرکنش متقابل سازه و محیط مجاور با پیچیدگی های خاصی همراه است. کنترل همه ی جوانب طراحی در بسیاری از موارد مقدور نیست. برای طراحی بهینه سیستم نگهداری تونل، تجزیه وتحلیلرفتار توده سنگ اطراف تونل و نقش سیستم نگهداری در کنترل تغییر شکل دیواره تونل امری ضروری است.یکی از روش های موثردرتحلیل جابه جایی استفاده از روش عددی است. در این پژوهش یک کد کاربردی، برای تحلیل جابه جایی تونل هایی با سطح مقطع دایروی و غیردایروی بر پایه روش المان محدود ارائه شده است. به منظور مدل کردن تاثیر زمین بر روی سیستم نگهداری،از فنرهایی در جهت عمود بر محور نگهداری تونل استفاده شده است. برای توسعه این کد المان محدود از طراحی شیءگرا در زبان برنامه نویسی ++Cاستفادهشده است؛که این مدل عددی قادر به مدل سازی اندرکنش بین سیستم نگهداری و توده سنگ مجاور در جابه جایی الاستیک تحت بار استاتیکی است. درنهایت، نتایج به دست آمده با نتایج نرم افزارآباکوس مقایسه شده است که صحت و دقت قابل قبولی را نمایش می دهد.مزیت اصلی کد ارائه شده، در مقایسه با نرم افزارآباکوس، صرفه جویی در وقت،سادگی برای کاربر، نیاز به پارامترهای کمتر در ساخت مدل است.کلیدواژه ها
روش عددی، روش المان محدود، تحلیل پایداری، برنامه نویسی شیءگرمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.