بررسی وضعیت فرهنگ کارآفرینانه در مراکز آموزش عالی شهرستان بجنورد
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری
- کد COI اختصاصی: NCRT02_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1293
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان ، دکترای مدیریت آموزش عا
دانشگاه جامع علمی کاربردی بجنورد، کارشناس ارشد مدیریت آموزشی
چکیده
دگرگونی های پرشتاب جهان امروز، شرایط و چالش های نوینی را فرا روی آموزش عالی قرار داده است. برای رویارویی با این شرایط و چالش ها، توسعه قابلیت های کارآفرینی دانش آموختگان دانشگاه ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. بنابراین نظام آموزش عالی و دانشگاهی، علاوه بر مأموریت آموزشی و تحقیقاتی، مأموریت دیگر خود یعنی مشارکت فزاینده در فرایند نوآوری و توسعه فناوری را نیز عهده دار شده اند. تحقیق حاضر از نظر هدف جزء پژوهش های کاربردی است و از نظر کنترل متغییرها از نوع غیر تجربی به صورت همبستگی می باشد. نمونه آماری مورد بررسی عبارت است از تعداد 196 نفر از مجموعه کارکنان و اساتید دارای تحصیلات دانشگاهی در مراکز آموزش عالی شهر بجنورد که به صورت تصادفی انتخاب گردیده اند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته دانشگاه کارآفرین که روایی محتوا قبلا مورد تایید متخصصان و صاحبنظران قرار گرفته است، و پایایی با محاسبه آلفای کرونباخ 0/85 است. یافته ها از جمع آوری توسط نرم افزار spss ثبت رایانه و در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی تنظیم شده است. با توجه به این که نمره فرهنگ کارآفرینانه در محددوه 48-12 قرار دارد.مطابق نگرش اکثر افراد مورد مطالعه نمره مذبور در محدوده 35-24 قرار دارد بنابراین توجه جدی به فرهنگ کارآفرینانه در موسسات آموزش عالی به عنوان یک ضرورت به منظور کارآفرینی تلقی می گردد و می بایست مورد توجه جدی برنامه ریزان و دست اندرکاران آموزش عالی قرار گیردکلیدواژه ها
فرهنگ کارآفرینانه، کارآفرین سازمانی، دانشگاه کارآفرین، آموزش عالیمقالات مرتبط جدید
- اثر الزامات تربیتی بر اساس ویژگی های منحصربه فرد نسل:Z رویکردی نوین در تطبیق استراتژی های آموزشی
- تاثیر آموزش نوین بر رشد علمی و مهارتی دانش آموزان و معلمان ابتدایی
- تحلیل جامع نقش سرمایه های روانشناختی در ارتقاء موفقیت تحصیلی، شغلی و بهزیستی: با تاکید بر خودکارآمدی و تاب آوری
- نقش روان شناسی شناختی در بهینه سازی برنامه ریزی درسی و توسعه امور تربیتی در مدارس
- تحلیل محتوای بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تعلیم و تربیت دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.