تثبیت و تعیین خصوصیت بیوشیمیایی پروتئین آلبومین در نانوساختارهای فلزی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC03_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوشیمی، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنرکرمان، کرمان، ایران
استاد بیوشیمی، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
دانشیار بیوفیزیک، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
چکیده
آلبومین بیش از ۶۰ درصد پروتئینهای پلاسما را تشکیل میدهد و برای حمل بیلیروبین، کلسیم، هورمون پروژسترون و انواع مختلفی از داروها در بدن مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه براین، آلبومین تعادل مایعات را در بدن حفظ کرده و به ترمیم بافت و رشد بدن نیز کمک میکند. از میان روشهای متعدد تثبیت و به دام انداختن بیومولکولها در نانوساختار های گوناگون که به منظور افزایش پایداری و کارایی بیومولکول ها طراحی شده اند، اخیرا سنتز هیبرید های آلی- معدنی به عنوان روشی موثر ارائه شده است که میتواند بر مشکلات سایر روشهای تثبیت غلبه کند. از این رو، هدف از این پروژه سنتز هیبرید آلی- معدنی آلبومین است که از پروتئین آلبومین و فلزات دو ظرفیتی مس و روی استفاده شده است. بازده کپسوله شدن در شرایط مختلف محیطی از جمله مقدار پروتئین، غلظت فلزات، زمان انکوباسیون و دما مورد بررسی قرار گرفت. سنجش غلظت پروتئین نیز با روش بردفورد و با رسم منحنی استاندارد آلبومین انجام شد. نتایج نشان داد که شرایط بهینه در غلظتهای نهایی آلبومین ۰/۱۵ میلیگرم بر میلی لیتر و ۲۰ میلیمولار فلزات پس از ۴۸ ساعت انکوباسیون در دمای ۴ درجه سانتیگراد به دست آمد و بیشترین درصد کپسوله شدن پروتئین آلبومین در هیبرید سنتز شده، ۸۲ درصد محاسبه شد. نتایج کلی نشان میدهد که استفاده همزمان از دوفلز میتواند باعث افزایش میزان بارگذاری پروتئین و بهبود پایداری ساختار شود. این ساختار هیبریدی پایدار میتواند در زمینه های مختلف به جای پروتئین آلبومین آزاد مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
تثبیت، هیبرید آلی- معدنی، آلبومین، پایداری،مقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.