تحلیل و آسیب شناسی کمال گرایی در گرایش به طلاق
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF08_0887
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 145
نویسندگان
معلم، آموزش و پرورش خوی
معلم، آموزش و پرورش خوی
چکیده
پژوهشی که پیش رو دارید یک مقاله از نوع مروری بوده و با هدف بررسی و تحلیل آسیب شناسی کمال گرایی در گرایش به طلاق انجام شده است . در این مقاله سعی شده است تا رابطه ابعاد مختلف کمالگرایی در گرایش به طلاق بررسی شود. در این پژوهش منابع و اسناد کتابخانه ای مرتبط به این موضوع بررسی شده است . در این بررسی مطالب مرتبط استخراج شده و مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت . نتاج حاصل از تحلیل و بررسی داده های استخراج شده نشان داد که کمالگرایی یکی از ویژگی های بارز شخصیتی است که شیوه تربیت والدین در ایجاد نقش مهمی دارد. همچنین بررسی ها نشان داد که کمال گرایی منفی و گرایش بالا به طلاق در متقاضیان طلاق و افراد عادی رابطه مثبت و مستقیم وجود دارد. بین افراد عادی نیز بین کمال گرایی مثبت و گرایش به طلاق رابطه معکوس و منفی حاکم است . همچنین علل اصلی طلاق عدم تفاهم ، اعتیاد، داشتن روابط پنهانی و خارج از ازدواج با سایرین بدست آمده است . کمال گرایی با آسیب های روانشناختی زیادی ارتباط دارد. در این پژوهش نیز رابطه آن با طلاق بررسی شده که رابطه آن با ناسازگاری زناشویی تایید گردیدکه همسو با نتیجه چندین پژوهش دیگر است .کلیدواژه ها
طلاق، کمال گرایی ، ازدواج، کمال گرایی مثبت ، کمال گرایی منفیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.