تاثیر تغذیه حلال و حرام بر سلامت جسمی و روانی انسان
فایل این در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
در این مقاله، نقش تغذیه در اسلام و اثرات مصرف غذاهای حلال و حرام بر افراد مورد بررسی قرار گرفته است. از منابع قرآن کریم و احادیث پیامبر اکرم (ص) و امامان بزرگوار نیز بهره گرفته شده است. خوردن غذای حلال نه تنها اثرات مثبت فردی را بر جسم و روح انسان می گذارد، بلکه با حفظ امنیت اجتماعی نیز موجب سلامت جامعه می شود. نتیجه گیری نیز به این موضوع اشاره دارد.
در این مقاله، از روش مطالعه مروری استفاده شده است. جستجو بر اساس کلمات کلیدی ارائه شده در آیات قرآن کریم، تفاسیر، احادیث پیامبر اکرم (ص) و امامان بزرگوار انجام شده است بر اساس منابع مورد بررسی، مصرف غذاهای حلال و حرام می تواند عوارض متعددی در جسم و روان افراد داشته باشد. همچنین تغذیه با روزی غیر حلال می تواند توقیق انجام اعمال صالح را نیز از فرد جلب کند. از دیدگاه قرآن و روایات، استفاده از مواد غذایی سالم و حلال، نه تنها اثرات مثبتی روی جسم و روح انسان دارد، بلکه با حفظ امنیت اجتماعی نیز موجب سلامت جامعه می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرشته صیدی
پژوهشگر
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :