تاثیر آموزش مجازی و الکترونیکی بر یادگیری دانش آموزان مقطع ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_0633
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 113
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی
چکیده
مقدمه : با توجه به شیوع بیماری کرونا و اپیدمی این بیماری در سراسر جهان و آسیب های ناشی از آن که بخش های مهم و زیرساخت های اصلی هر کشوری را مورد هدف قرار داد، آموزش و پرورش از این قاعده مستثنا نبود، و شاکله و ساختار آموزش و پرورش در این بازه با مشکلات و معضلات بسیاری روبه رو شد تا بدانجا که کلاس های حضوری دانش آموزان و دانشجویان جای خود را به کلاس های مجازی داد. کشورهای پیشرفته با توجه به این امر که در بحث آموزش مجازی سابقه داشتند نیاز به تست و ارزیابی نداشتند اما در ایران آموزش مجازی بارها تست و ارزیابی شد تا به مرحله قطعی برسد. دانش آموزان و معلمان در ساختار آموزش و پرورش و نهاد خانواده از مجموعه نهاد ها و رکن های اصلی جامعه سه ضلع یک مثلث بودند که از این آموزش تا حدودی ناراضی بودند.هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیرات ناشی از آموزش مجازی و الکترونیکی بر یادگیری دانش آموزان مقطع ابتدایی است .روش ها: پزوهش مورد نظر به روش نیمه تجربی صورت گرفته است که از دو گروه گواه و کنترل برای انجام آن استفاده شد . جامعه آماری مورد نظر در این بحث شامل یک دبستان مقطع ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ می باشد . شیوه نمونه گیری بصورتی است که بر مبنای تصادفی این دبستان در سطح شهرستان انتخاب شده است ۲۱۰ نفر به عنوان گروه آزمایش و ۱۹۰ نفر به عنوان گروه گواه در نظر گرفته شده است . داده های این پژوهش با استفاده از نرم افزار spss در قالب داده های آمار توصیفی (میانگین و انحراف معیار) و داده های آمار استنباطی (آزمون تحلیل کوواریانس ) به تجزیه و تحلیل پرداخته شده است .یافته ها: نتایج پژوهش نشان داد که تاثیرات ناشی از آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان مقطع ابتدایی به طور معنا دار موثر است . در پایان آزمون میانگین گروه آزمایش ۳,۱۶۳ و میانگین گروه گواه ۴,۱۳۹ که اختلاف معنا داری ایجاد شده است که نشان دهنده این امر است که دانش آموزانی که در معرض آموزش مجازی قرار می گیرند نسبت به دانش آموزانی که آموزش حضوری دیده اند با اختلاف میانگین ۹,۲۳ دانش آموزان که حضوری مطالب درسی را یاد گرفته اند و آموزش دیده اند بهتر یادگیری را کسب کرده اند.نتیجه گیری : دانش آموزانی که آموزش را به صورت حضوری پشت سر گذاشته اند و دانش آموزانی که به صورت مجازی تفاوت هایی از لحاظ درسی ، یادگیری و حتی بازیابی اطلاعات دارند ، به مراتب مشاهد می شود که در این دسته دانش آموزان که آموزش مجازی را تجربه کرده اند سطح نمرات و عملکرد تحصیلی پایین تر است و از آموزش بیشتر خسته می شوند ، البته این امر هم باید در نظر گرفت کهآموزش مجازی راحت تر انجام می شود به شرط آنکه زیر ساخت هایی داشته باشد که مستلزم تحقق آن باشدکلیدواژه ها
آموزش مجازی ، دانش آموزان ، مقطع ابتدایی ، معلمانمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی بر رشد شخصیت دانش آموزان
- نقش تعلیم و تربیت دینی در بهبود پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- اثر بخشی آموزش بسته معنای زندگی بر خودکارآمدی تحصیلی و مولفه های آن
- بررسی رابطه استرس والدینی مادران خردسالان با علائم اتیسم درمعرض دایه گری دیجیتالی
- نقش معلم در رشد و بهبود مهارتهای اجتماعی و رابط بین فردی در دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.