برنامه ریزی بهبود بانکداری سنتی در راستای چشم انداز بانکداری مدرن (هوشمند)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF07_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمود تبریزی دانا

دانشجوی دوره چهارم DBM دکتری مدیریت عالی بانک موسسه عالی بانکداری ایران

چکیده

امروزه بانک ها همچون سایر سازمان ها با مسائل بسیاری مانند فناوری های جدید، مدل های کسب وکار جدید و تغییراتسریع فناوری مواجه هستند. تحولات پیش رو ناشی از فنآوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه تجارت، صنعت و به ویژهفنآوری اطلاعات، سازمان ها، شرکتها و به ویژه بانک ها را وادار کرده است تا دستخوش تغییرات شده و رویکرد واکنشو عکس العمل خود را به بازار تغییر دهند. به این ترتیب، نقش معماری سازمانی و استفاده از استانداردها و مدلهای مرجعبرای بانک ها حیاتی است. بر این اساس، بانکی که می خواهد در تحول دیجیتال فعال باشد و به سمت بانکداری دیجیتال ومدرن (هوشمند) حرکت کند، باید قادر به پیاده سازی معماری سازمانی چابک و استفاده از مدل های مرجع مانند بایان(BIAN) باشد. لذا هدف از این مقاله بررسی ابعاد مختلف حرکت در مسیر بانکداری مدرن است. بر این اساس ابعاد مختلف این سیستم و الزامات آن مورد بررسی قرارگرفته و در پایان نیز پیشنهادهایی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

بانکداری مدرن (هوشمند)، بانکداری دیجیتال، استاندارد بایان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.