بررسی و تحلیل نقش خدمات شهرداری در روابط عمومی دیجیتال شهرهای الکترونیکی و سیار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_2537
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 22
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد زارع

کارشناس حوزه خدمات شهری شهرداری شیراز

علیرضا بنان فر

کارشناس حوزه خدمات شهری شهرداری شیراز

چکیده

شهر الکترونیک عبارت از شهری است که اداره امور شهروندان شامل خدمات و سرویسهاس دولتی و سازمانهای بخش خصوصی بصورت برخط و بطور شبانه روزی ، در هفت روز هفته با کیفیت و ضریب ایمنی بالا با استفاده از ابزار فناوری اطلاعات و ارتباطات و کاربردهای آن انجام می شود. شهر الکترونیک ما را از دنیای یک بعدی که شهرهای سنتی و امروزی ما هستند، به دنیای دو بعدی می برد که دستاورد فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات دنیای اینترنتی می باشند. استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) در زمینه روان سازی امور شهری یکی از موضوعات مهم و کاربردی در مدیریت شهری به ویژه در کلان شهرها می باشد. با توجه به تجارب موفقیت آمیزی که در زمینه استفاده از این فناوری در نقاط مختلف جهان موجود است و همچنین با توجه به رویکرد سالهای اخیر در ایران جهت استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات در خدمات شهری ، در این مقاله سعی شده است به بررسی جوانب مختلف کاربرد این فناوری در خدمات شهری پرداخته و همچنین راهکارهایی در زمینه استفاده صحیح و موفقیت آمیز از فناوری مذکور ارائه شود. در مقاله مذکور به موضوعاتی همچون ایجاد شهرهای الکترونیک و استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات جهت کاهش معضلات ترافیکی ، ارتباط مستمر با مردم از طریق روابط عمومی های دیجیتالی ، شهرهای سیار و سرعت بخشی به خدمات شهری پرداخته شده است . همزمان با پیشرفتهای خیره کننده در بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات، کاربرد آن نیز در بخشهای مختلف به سرعت در حال افزایش می باشد در یک نگاه کلی می توان به نقش مهم و غیر قابل انکار فناوری ارتباطات و اطلاعات در انجام و روانسازی امور شهرهای امروزی و مدرن اذعان کرده و بر لزوم حرکتی منطقی جهت استفاده بهینه از این فناوری تاکید نمود.

کلیدواژه ها

خدمات شهرداری ، شهرهای سیار، روابط عمومی دیجیتال، شهروند.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.