شناسایی مهمترین محدودیتهای طرحهای کنونی ایجاد شبکه جمع آوری و ساخت تصفیه خانه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_2120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 32
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله احمدی

کارشناس مکانیک اداره تاسیسات معاونت فنی و عمرانی

محمد رنجبرچرامکانی

کارشناس برق اداره تاسیسات معاونت فنی عمران

سعید نام آورکراده

کارشناس مکانیک اداره تاسیسات معاونت فنی و عمرانی

چکیده

اگرچه در کشورهای صنعتی کنترل آب و فاضلاب به یک حدتقریبا استانداردی رسیده، اما در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط هنوز مشکلات شدیدی در مورد تامین آب و مدیریت فاضلاب وجود دارد. یکی از اقدامات اساسی در جهت کمک به افراد معلول و جانبازمدیریت و برنامه ریزی خدمات و تسهیلات محیط طور کلی مدیریت کنونی آب و فاضلاب شهری ایران در وضع مناسبی قرار ندارد، به طوری که در بیش از نیمی از مناطق شهری ایران، بیش از نیمی از جمعیت و سطح هر شهر متاثر از مشکلات ناشی از مدیریت آب و فاضلاب می باشند. در۷۸/۳۵%شهرهای ایران بخشی از فاضلاب وارد رودخانه می گردد .مدیریت کنونی فاضلاب شهری ایران ایجاد مسائلی می کند. همچنین در مبحث مدیریت آب با محدودیت های زیادی از جمله محدودیت های طبیعی آب، اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی رو به رو هستیم . بهرهبرداری بی رویه از منابع آب زیرزمینی ، یکی دیگر از این محدودیت هاست . با این حال با تکمیل پروژه های در حال اجرا و برنامه ریزی و تخصیص بودجه برای طرح های توسعه شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای محروم از چنین تجهیزاتی ، امکان بهبود مدیریت فاضلاب شهری در ایران وجود دارد و امکان دستیابی به چشم انداز صنعت آب و فاضلاب ایران یعنی دسترسی و برخورداری % ۶۰ جمعیت شهری به سامانه های جمع آوری و تصفیه فاضلاب وجود دارد.

کلیدواژه ها

تاسیسات تصفیه خانه ، آب و فاضلاب شهری ، برنامه ریزی و بودجه ، طرح های توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.