مدیریت نخاله کارگاههای ساختمانی مناطق شهری با بکارگیری معادلات ساختاری (مطالعه موردی شهر سنندج)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_1845
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 28
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید استادنوروزی

دکتری تخصصی عمران و مدیر یت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش، کیش، ایران

بابک امین نژاد

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رودهن، رودهن، ا یران

علیرضا لرک

استادی ار گروه مهندسی عمران، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، صفادشت، ا یران

چکیده

صنعت ساخت و ساز، اصلی ترین تولید کننده مواد زائد محسوب می شود. منابع تولید اینگونه ضایعاتدر شهرها عمدتا، تخریب و احداث ساختمان اداری ، تجاری و مسکونی ، نوسازی ، تعمیرات و فعالیت های عمرانی و زیربنایی می باشد، که در سال های اخیر میزان تولید آن چند برابر میزان تولید پسماندهای شهری بوده است . صنعت ساخت به دنبال راه های جدیدی از اجتناب، کاهش ، استفاده مجدد، بازیافت و در نهایت دفن مواد زائد ساخت و تخریب می باشد. این پژوهش در راستای کاهش ضایعات ساختمانی با یک رویکرد سیستماتیک به دنبال شناسایی و اجرای این فرصت ها در سطح شهرستان سنندج می باشد. پس از مشخص شدن کمیت مدیریت نخاله کارگاههای ساختمانی مناطق شهری ، براساس نوع وماهیت داده ها آزمون مناسب آماری استفاده خواهد شد. بر این اساس اقدامات مدیریتی انجام شده در طی این سالها می تواند بطور موثری مورد مقایسه قرار گیرد. ابزار تجزیه و تحلیل داده ها در تحقیق حاضر شامل نرم افزار Smart_PLS (جهت مدیریت اطلاعات، ارزیابی و مدلسازی معادلات ساختاری ) خواهد بود. نتایج حاصل نشان می دهد که با صفر شدن شاخص اجتماعی -فرهنگی و ثابت ماندن شاخص اقتصادی ، سایر عوامل مدل مدیریت نخاله کارگاههای ساختمانی مناطق شهری در جهت منفی به مقدار زیادی تغییر می کنند.

کلیدواژه ها

مدیریت نخاله ، کارگاههای ساختمانی ، مناطق شهری ، شهرستان سنندج، ضایعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.