بررسی و ارزیابی موقعیت مکانی تاسیسات فتوولتائیک بر اساس ابزارهای مبتنی بر داده ها در مناطق شهری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_1565
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 42
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هومن حکیم الهی

کارشناس مکانیک اداره تاسیسات معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز،

محسن بلالی

کارشناس برق اداره تاسیسات معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز

سعید نام آورکراده

کارشناس مکانیک اداره تاسیسات معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز

چکیده

پایداری شهری عامل مهمی در مبارزه با تغییرات اقلیمی است . جایگزینی آلاینده ها با انرژی های تجدیدپذیر برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای اساسی است . تاسیسات فتوولتائیک (PV) که از انرژی خورشیدی استفاده می کنند، و به ویژه تاسیسات PV خود مصرفی ، می توانند به طور گسترده در شهرها در بسیاری از کشورها استفاده شوند. بنابراین ، مکانیابی فضاهایی که بتوان تاسیسات فتوولتائیک را در مناطق شهری ادغام کرد، برای کاهش تغییرات اقلیمی و بهبود پایداری شهری ضروری است . یک نرم افزار منبع باز (URSUS-PV) برای کمک به تصمیم گیری در مورد مکان های بهینه ممکن برای نصب پانل های فتوولتائیک در شهرها در این مقاله ارائه شده است URSUS-PV .نتیجه یک فرآیند داده کاوی است و می تواند ویژگی های سقف ها (جهت ، شیب ، عرض جغرافیایی ، طول جغرافیایی ، مساحت ) را در مناطق شهری مورد نظر استخراج کند. با ترکیب این اطلاعات با دادههای هواشناسی و ویژگی های سیستم های فتوولتائیک ، این سیستم می تواند هم تولید ساعتی انرژی فتوولتائیک روز بعد و هم متوسط تولید انرژی روزانه فتوولتائیک بلندمدت را پیش بینی کند.

کلیدواژه ها

انرژی تجدید پذیر،سیستم های فتوولتائیک ،تقسیم بندی معنایی ، ویژگی سقف ،پیش بینی انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.