بررسی و تحلیل حسابداری ساختمانی و مزیتهای استفاده در ساخت پروژه های مسکونی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_1165
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 18
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا کمان ترکی

کارشناسی شهرسازی منطقه ۹ شهرداری شیراز

زینب خالقی پور

کارشناس درآمد منطقه ۹ شهرداری شیراز

نسرین هادی زاده

کارشناس اداری منطقه ۹ شهرداری شیراز

بابک شریف زاده

کارشناس ترویج منطقه ۹ شهرداری شیراز

چکیده

از آنجا که استقرار سیستم حسابداری کارآمد افزایش بهره وری ، کاهش هزینه ها و زمان ساخت و در نتیجه کوشش دائمی و ارتقای پایدار شاخصهای مدیریت منابع در مسیر رضایتمندی مشتریان عملیات احداث و فعالیتهای انبوه سازی املاک را بدنبال دارد و با توجه به اینکه هم اکنون از سوی مدیران و فعالان این صنعت استفاده لازم و موثر از این اطلاعات ذی قیمت انجام نمیگیرد ، میباید طراحی و اصلاح سیستمهای حسابداری در صنعت احداث ، منتهی بر ارائه اطلاعات هزینه های مستقیم و غیر مستقیم هر پروژه قادر به تهیه گزارش انحرافات مساعد و نامساعد از بودجه ریالی و زمانی ، گزارشاتی در خصوص عوامل موثر بر افزایش یا کاهش کارآیی و شاخص های بهره وری و در گزارش دهی نقش کارکنان در ایجاد ارزش افزوده بوده و مجموعه مدیران ارشد مالی و حسابداری نیز اطلاعات هزینه یابی و حسابداری مدیریت را آموخته و در جهت بهبود عملیات بکار گیرند. سیستم اطلاعات حسابداری بعنوان محوری ترین ابزار اطلاع رسانی مدیریت ، همواره وظیفه انتقال بیشترین بار اطلاعاتی به مدیران را بعهده داشته و قادر به ارائه اطلاعاتی مفید و سودمند با رویکرد کایزن عملیات، میباشد. سازگاری سیستم اطلاعات حسابداری منطبق با نیاز روز این صنعت از طریق روشهای نوین هزینه یابی و پردازش داده ها تحت یک بانک اطلاعاتی با دسترسی سریع و پیوسته به اطلاعات مربوط در بخشهای مواد و مصالح ، مالی و محاسباتی ، فنی مهندسی و فروش انجام پذیر خواهد بود. بنابراین میتوان گفت اطلاعات اولیه مبانی کایزن عملیات در زاویه دید حسابداری قرار دارد. این پژوهش به منظور بررسی میزان بکارگیری و استفاده از اطلاعات حسابداری در مسیر کایزن عملیات توسط فعالان حوزه انبوه سازی املاک انجام شده و با معرفی نقش نوین حسابداری و ارائه راهکار در این خصوص، جامعه هدف را تشویق به استفاده موثر از اطلاعات سیستم حسابداری می نماید.

کلیدواژه ها

حسابداری ساختمانی ، هزینه یابی ، ساختمان سازی ، پروژه های مسکونی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.