چگونه توانستم با استفاده از روش های متنوع تدریس ، مهارت خواندن و روان خوانی قرآن را در دانش آموزان افزایش دهم؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA08_681
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 26
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فروزنده نوروزی

اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳ کرمانشاه- کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی

کتایون پایان

اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳ کرمانشاه- کارشناسی ارشد جامعه شناسی

چکیده

پژوهش حاضر به منظور تقویت مهارت های خواندن قرآن در دانش آموزان انجام شد .بررسی اولیه نشان داد دانشآموزان در روان خوانی ضعیف هستند.. علل مختلفی که در این ضعف دانش آموزان مورد توجه بودند عبارتند از:الف:عوامل مربوط به توانایی های دانش آموزان ب:عوامل مربوط به انگیزش. جهت حل مشکل موجود روش هایمتفاوتی به اجرا در آمد . ۱- استفاده از فناوری و تکنولوژی ۲-مشارکت دانش آموزان در تدریس ۳-برگزاری محفلانس با قرآن کریم ۴- برگزاری نمایشگاه ۵- ارزشیابی توصیفی مدیر و معاونین محترم مدرسه نیز در ارزشیابی وبازدیدی که از دانش آموزان به عمل آوردند ، رشد مهارت های خواندن را مطلوب تشخیص دادند. در پایان بر نقشانگیزش دانش آموزان مورد تایید و پذیرش قرار گرفت.استفاده از فناوری و به کارگیری روش های نوین تدریس و مشارکت دانش آموزان در امر تدریس در بالا بردنآموزش قرآن به جهت طبیعت خاص خود که با روح و جان متعلم سروکار دارد، قرار است آموزشی باشد که قرآنرا محبوب و معشوق قرآن آموز گرداند و هر شیوه آموزشی که این دوستی و محبت را بهم زند و قرآن آموز را بیزارسازد ، البته مطلوب نخواهد بود.

کلیدواژه ها

آموزش قرآن، انگیزش، ارزشیابی توصیفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.