پهنه بندی مناطق دگرسانی جنوب ازنا (با تاکید بر منطقه دره تخت) با استفاده از کروستا

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG01_137
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 903
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز تبریز

سیدرضا مهرنیا

استادیار زمین شناسی اقتصادی دانشگاه پیام نور مرکز قزوین

بهزاد حاج علیلو

استادیار زمین شناسی اقتصادی دانشگاه پیام نور مرکز تبریز

چکیده

در سال های اخیر، بهره گیری از داده های ماهواره ای و فناوری پردازش تصاویر به منظور مطالعه محیط های زمین شناسی و تشخیص مناطق امید بخش معدنی نتایج مثبت بسیاری به همراه داشته است . در این راستا پهنه بندی مناطق دگرسان شده منسوب به فعالیت ماگمایی- گرمایی در زمره مطالعات ارزشمندی محسوب می گردد که در پی جویی مقدماتی ذخایر معدنی اهمیت ویژه ای دارد. همچنین کارایی، دقت وسرعت قابل ملاحظه ی این روش امری است که متخصصان علوم زمین را به استفاده هرچه بیشتر از روش های دورسنجی فرا می خواند، این تحقیق، مقدمه لند ست 7) برای شناخت نواحی ) ETM ای بر کاربرد روش های دورسنجی و بهره گیری از داده های سنجنده دگرسانی مرتبط با فرآیند کانه زائی در ناحیه جنوب ازنا است.

کلیدواژه ها

مناطق دگرسانی، کروستا، پی جویی، دورسنجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.