معرفی طلا به روش اکتشافات ژئوشیمیایی در منطقه سلطان آباد آنوچ (واقعه در ورقه یکصد هزارم ملایر)

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG01_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1026
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا قدسی

دانشگاه سیستان و بلوچستان

احسان حاج ملا علی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شمال

مجید جمشیدی

دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

صورت پذیرفت نشانه هایی / در نتیجه اکتشافات ژئوشیمیایی در منطقه سلطان اباد آنوچ که به مقیاس 25000 از کانی سازی طلا مشاهده گردید.در راستای مطالعات اکتشاف ژئوشیمیایی در منطقه سلطان آباد آنوچ، جمعاً 426 نمونه ژئوشیمیایی و 170 نمونه کانی سنگین برداشت گردید که با توجه به بررسی های ژئوشیمیایی و پردازش داده های مربوط به آن عناصر طلا، قلع، تنگستن، جیوه، آنتیموان و بیسموت از عیارهای بالایی برخوردار بوده و همبستگی مثبت قابل توجهی را نشان می دهند. همچنین در مطالعات کانی سنگین حضور کانی های طلا، شئلیت، سینابر و کاسیتریت نیز تأییدی بر انطباق این مطالعات با بررسی های ژئوشیمیایی می باشد. لازم به توضیح است که حدود 20 درصد از نمونه های مأخوذه حاوی ذرات طلا بوده و در یک نمونه تعداد 71 ذره طلا با اندازه های متوسط تا درشت مشاهده گردیده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.