بررسی روشهای فراوری معدنی سنگهای حاوی سیلیمانیت منطقه چاه قند شمال نیریز و کاربردصنعتی آنها

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG01_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 973
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم صادقی

بخش زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

آزاده شمیرانی

بخش زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مصیب سیزه ای

بخش زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

چکیده

توده گابرو دیوریتی چاه قند در جنوب شرق روستای کر سفید و در شمال شرقی نیریز واقع شده و بخشی از منطقه حفاظت شده بهرام گور است. با نفوذ این توده گابرودیوریتی چاه قند در سنگهای دگرگونی زون سنندج سیرجان هاله دگرگونی همبری انواع مختلفی هورنفلس های مسکویت-بیوتیت-کردیریت-اندالوزیت-پتاسیم فلدسپار- سیلیمانیت دار به وجود امده اند. برسی روشهای مختلف فراوری کانی سیلیمانیت از سنگهای منطقه چاه قند جهت استفاده مستقیم سیلیمانیت در صنایعی نظیر فراورده های نسوز-کمک ذوب صنعت فولاد- استفاده فراوانی دارد. مطالعات ازمایشگاهی جهت فراوری این کانی در منطقه نیریز در بخش متالوژی دانشگاه شیراز صورت پذیرفته و یافته ها نشان میدهد این منطقه در صورت بهره برداری بهینه میتواند ذخایر مناسب جهت فراوری معدنی باشد. نتیجه فراوری این کانی تولید کنستانتره بسیار غنی از بیوتیت وسیلیمانیت میباشد.

کلیدواژه ها

فراوری-سیلیمانیت-چاه قند-نیریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.