الگوی دگرسانی و کانیزایی کانسار مس پورفیری سارا (پرکام)، شهر بابک، استان کرمان

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG01_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1326
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حکیمه محمدی لقب

دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان، دامغان، ایران

نادر تقی پور

دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان، دامغان، ایران

محمد رفیع ایرانمنش

واحد معدن، بخش اکتشافات، مجتمع مس سرچشمه، کرمان، ایران

چکیده

کانسار مس پورفیری سارا (پرکا م) واقع در استان کرمان و در 87 کیلومتری شمال غرب معدن سرچشمه و دو کیلومتری معدن میدوک قرار دارد. سنگهای آتشفشانی ائوسن میزبان این کانسار میباشد. کانیزایی مس و مولیبدن در ارتباط با جایگزینی تودههای نفوذی دیوریت پورفیری و کوارتز دیوریت پورفیری با سن میوسن میباشد. در این کانسار شش نوع هاله دگرسانی پتاسیک، پتاسیک- فیلیک، بیوتیتیک، فیلیک، آرژیلیک و پروپیلیتیک شناسایی شده است . 12 میباشد . کانی زایی ppm 0 و / کانیزایی در این کانسار ضعیف بوده و عیار میانگین مس و مولیبدن به ترتیب % 16 بصورت انتشاری و استوک ورک و رگهای میباشد. شش نوع رگه شامل کوارتز مگنتیت کالکوپیری ت پیریت انیدریت، کوارتز مگنتیت کالکوپیری ت هماتی ت پیریت، کوا رتز کالکوپیری ت انیدری ت پیریت، کوا رتز انیدریت (ژیپس) پیریت ± کالکوپیریت، پیریت ± کوارتز و انیدریت در این کانسار رخ داده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.