تبیین استراتژی تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی جهرم

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران
  • کد COI اختصاصی: SSTU06_275
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1571
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد صادق افروزه

دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت معلم

مهرزاد حمیدی

دانشیار دانشگاه تهران

علیرضا الهی

استادیار دانشگاه تربیت معلم

حسین زارعیان

دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت معلم

چکیده

مقدمه: هدف تحقیق حاضر به شناسایی قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی جهرم بود. روش شناسی: جهت گردآوری داده ها، از اسناد و مدارک و مطالعه ادبیات پیشینه و نیز پرسشنامه نظر سنجش PEST Scan و تحلیل SWOT استفاده گردید. جامعه آماری شامل 47 نفر از نخبگان ورزشی، مدیران و کارشناسان تربیت بدنی بود که همه آنها به عنوان نمونه آماری مورد استفاده قرار گرفتند. با استفاده از روش دلفی و برگزاری جلسات تجزیه و تحلیل راهبردی، 6 قوت، 6 ضعف، 6 فرصت و 6 تهدید تایید شد. در نهایت از ماتریس QSPM جهت اولویت سنجی استراتژی ها استفاده گردید. نتایج و یافته ها: نتایج نشان داد دانشگاه دارای بودجه بالای تجهیزات و فقدان برنامه استراتژیک بودند. وجود واحدهای تربیت بدنی عمومی از فرصت ها و عدم رشته های مرتبط با ورزش از تهدید های این حوزه بودند. با استفاده از ماتریس IE استراتژی رشد و توسعه توصیه شد. با توجه ماتریس TOWS از جمله راهبردهای تعیین شده، تشکیل کمیته ورزش دانشگاهیی شهرستان و استان و کمیته فوق برنامه های ورزشی بودند که با استفاده QSPM از بیشترین نمرات جذابیت برخوردار بودند. بحث و نتیجه گیری: به نظر می رسد تشکیل کمیته ورزش دانشگاهی فرصت مغتنمی را برای توسعه ورزش فراهم نماید. همچنین استراتژی تشکیل واحد فوق برنامه ورزشی می تواند گام مهمی را در توسعه ورزش همگانی در دانشگاه بردارد.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی استراتژیک، تحلیل SWOT، ماتریس QSPM، استراتژی رشد و توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.