محاسبه هزینه یابی بر مبنای فعالیت بر محور زمان برای مدیریت اقتصاد دیجیتال در عصر پسامدرن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در مدیریت، صنایع و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MIAC01_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 48
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی میرزائی خلیل آبادی

استادیار گروه حسابداری، دانشگاه ازاد اسلامی، کرمان، رفسنجان

علی بهرامی

استادیار گروه حسابداری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاداسلامی.ایران

چکیده

زمان شناسی انسان به یک ارزش کلیدی در اقتصاد دیجیتال تبدیل شده است. چرا که اکثریت مقوله ها و متغیرهایاقتصادی بعد زمان را در خود دارند؛ مثل عرضه و تقاضاء رابطه بین سرعت توسعه اقتصادی و زمان و غیره. اینها بیانگراین است که در اقتصاد نیاز به منظور کردن بعد جدید زمان در مطالعات به خصوص در مطالعات اقتصادی ایرانهمچنان باقی است و در این زمینه پژوهش های زیادی انجام نشده است. این نوع اقتصاده یک تحول انقلابی درساختار اقتصادی جهان است که فناوری اطلاعات را با فعالیت های مدیریتی و کاری به هم پیوند زده است. ظهورارتباطات جهانی، طلیعه عصری است که در آن فاصله بی اهمیت می شوند و به مرور حجم بیشتری از تراکنش هایاقتصادی به فضای مجازی کوج خواهند کرد. ما فاقد ابزاری برای مدیریت زمان هستیم و در پاسخ به این نیاز، یکفناوری را در سازمان های اقتصادی پیشنهاد می کنیم که هزینه یابی بر مبنای فعالیت محور زمان شناسی نامیده میشود و وقت شناسی عوامل انسانی را بررسی می کند. فعالیت زمان محوری سبب می شود تاثیر مخفی که منجر بهناکارامدی اقتصادی می شود را آشکار سازد. این فناوری پیشنهادی، محدودیت های فعالیت ها برای ارزیابی هزینه هارا نشان داد؛ بدین گونه که خطاهای ناشی از تخمین زمان شناسی کارگران را نادیده می گیرد. در این مطالعه، برایرفع نواقص آرزیابی زمان در هزینه یابی بر مبنای فعالیت بر محور زمان سنتی، از مدل هزینه یابی بر مبنای فعالیتزمان محور شناسی استفاده شد و به گونه ای ویژه نشان داده شد که وقتی انحراف زمان شناسی در معادلات درآمد وهزینه گنجانده شود می توان سودآوری کلی با فناوری نامبرده را بهبود داد. این مقاله به اطلاعات مربوط به فناوریمحاسبه هزینه تمام شده و آینده اقتصاد دیجیتال کمک می کند و مسائل مربوط به دقت تخمین زمان کارکنان راغنی می سازد.

کلیدواژه ها

اقتصاد، زمان شناسی، سود، دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.