تاثیر روابط اجتماعی - انسانی مدیران مدارس در جلب اعتماد و مشارکت اولیا و دانش آموزان در امور مدرسه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: INCMET05_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 68
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر فرحناکی

مدیر دبیرستان و کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عربی دانشگاه آزاد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.

چکیده

همانطور که می دانیم پس از نهاد خانه و خانواده که کانون پر مهر و محبت پدر و مادر است مدرسه مهم ترین مکان برایتعلیم و تربیت است جائی که محل بروز و ظهور رسالت خطیر معلمی است که اگر او معلمی کند راه انحراف بسته می شود ودر زندانها مسدود می گردد. مکتب تعلیم و تربیت اسلامی رسالت های مهمی را برای معلم و مربی ترسیم کرده است.این پژوهش با بهره گیری از روش های نوین مدیریتی و مشارکت سایر عوامل موثر در پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی وارتقاء تحصیلی دانش آموزان مدرسه پزشکان تهیه و تنظیم شده است و در آن بر نقش روابط اجتماعی-انسانی مدیران و عواملموثر در جلب اعتماد و مشارکت مخاطبین تاکید شده است که در این راستا پس از شناسایی فرصتها و تهدیدها و بهره گیری از فرصت هایی همچون شورای مدرسه و شورای معلمان و انجمن اولیا و شورای دانش آموزی و با برگزاری کلاس های آموزش خانواده برای اولیاء، در وصول به اهداف تعیین شده، موفقیت هایی حاصل گردید.مسئله روابط اجتماعی-انسانی مدیران موضوعی است که در رابطه با آن تجارب روایتی زیادی تدوین می گردد. همچنین در رابطه با موضوع جلب اعتماد و مشارکت اولیا و دانش آموزان نیز می بایست از تجربیات تربیتی همکاران بهره مند شد. فرهنگیان و معلمان همواره تجارب روایتی خود را در این رابطه در معرض سایر همکاران این رشته قرار داده اند. در پژوهش عملی حاضر نیز تلاش شده است که این موضوع بیشتر و دقیق تر بسط داده شود. چرا که در نظر دارم این تجربه در اختیار همه همکاران قرار گیرد.معلمان یکی از افراد کلیدی هستند که نقش مهمی در پرورش نیروهای فرهنگی- اجتماعی- اقتصادی در زندگی دانش آموزان دارند و می توانند دانش آموزان را که جزئی از افراد جامعه هستند و درآینده نقش ایفا می کنند ،هدایت و راهنمایی کنند تا بتوانند آینده ی جامعه خود را به دست خود رقم زنندبا توجه به تجارب روایتی پیرامون مسئله روابط اجتماعی-انسانی مدیران به دست آمده می توان گفت نظرات همکاران فرهنگی راجع به روابط اجتماعی-انسانی مدیران در این رابطه کاملا صحیح و مبتنی بر واقعیت است. از این رو پیشنهاد می شود مباحث روابط انسانی مدیران و جلب اعتماد و مشارکت اولیا و دانش آموزان با محوریت سند تحول بنیادین مطرح گردد. و نتایج تحقیقات به صورت مستندات نظری ارائه گردد.

کلیدواژه ها

مدیریت روابط اجتماعی-انسانی ، آموزش و توانمندسازی ، اعتماد، مشارکت، مسئولیت پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.