طراحی پروتئین کایمری EIII-CTB علیه ویروس الخرما و ارزیابی بیان آن در باکتری اشریشیا کلی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم آزمایشگاهی
- کد COI اختصاصی: ZISTCONF02_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 255
نویسندگان
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، گروه زیست فرآورده های گیاهی
چکیده
تب خونریزی دهنده الخرما بیماری است که توسط ویروس خونریزی دهنده الخرما در عربستان و برخی از مناطق حاشیه دریای خلیج فارس مشاهده میشود. این ویروس از جمله آربوویروس های عضو جنس فلاوی ویروس است که از طریق گزش کنه Ornithodoros savignyi، تماس با خون حیوان آلوده به ویروس، همچنین مصرف شیر آلوده و غیر پاستوریزه انتقال پیدا می کند. علائم بیماری عموما شامل تب، سر درد، درد مفاصل، بی اشتهایی و تهوع است. با توجه به اینکه تاکنون واکسنی علیه این ویروس تهیه نشده است. در این پژوهش دومن سوم پروتئین (EIII)E ویروس الخرما از طریق دو لینکر غیر قابل انعطاف EAAAK در کنار زیر واحد سم B ویبریوکلرا((CTB قرار گرفت. سازه کایمریک مورد نظر در قالب پلاسمید pET-۲۸a (+) به باکتری اشریشیا کلی سویه BL۲۱ منتقل شد و تحت تاثیر القاگر IPTG بیان گردید. پس از بیان، پروتئین نوترکیب مورد نظر با استفاده از تکنیک های SDS-PAGE و وسترن بلات مورد تایید قرار گرفت. پروتئین کایمری تولیدی می تواند پس از بررسی های ایمنیزایی به عنوان کاندیدی برای واکسن بیماری الخرما در نظر گرفته شود.کلیدواژه ها
ویروس الخرما، فلاوی ویروس، آربوویروس ها، پروتئین کایمریمقالات مرتبط جدید
- Molecular Simulation of Water Transport through Polyamide Membrane in K+Cl- Salt Solution
- نانوکامپوزیت ها در دندانپزشکی
- Improving the characteristics of L-shaped graphene-based gas sensor using gold block on the surface
- Molecular Modelling of Gelatin Bundles for Atomistic Investigations Suggesting Two Stable Conformations
- بررسی تاثیر نانوذرات منیزیم بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه بادرنجبویه Melissa officinalis
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.