مروری بر تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان بیان ژن توکسین سندرم شوک سمی (TSST-۱)در استافیلوکوکوساورئوس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم آزمایشگاهی
- کد COI اختصاصی: ZISTCONF02_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 388
نویسندگان
لیسانس میکروبیولوژی- میکروب های بیماری زا موسسه آموزش عالی خرد
هیات علمی موسسه آموزش عالی خرد
هیات علمی موسسه آموزش عالی خرد
چکیده
استافیلوکوکوساورئوس یکی از عوامل بیماریزا در انسان میباشد که طیف وسیعی از اگزوتوکسینها را تولید میکند. توکسین سندرم شوک سمی (TSST-۱) یکی از سموم مترشحه این باکتری میباشد که موجب بیماری سندرم شوک سمی میشود. امروزه باکتریهای پروبیوتیک ازجمله لاکتوباسیلوسها به عنوان یکی از عوامل پیشگیریکننده از ابتلا به بسیاری از بیماریها شناخته میشوند. هدف از این مقاله مروری بررسی روابط تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان بیان ژن توکسین سندرم شوک سمی (TSST-۱) در استافیلوکوکوساورئوس میباشد. در مطالعه پیش رو از مقالات نمایه شده در پایگاه های اطلاعاتیPubMed, Science direct, Scopus, EMBASE, Google scholar استفادهشده است. مجموعه مقالات بررسیشده شامل ۲۵ مقاله در رابطه با تاثیر پروبیوتیکها بر بیان ژن بود که دربرگیرنده تحقیقات مربوط به ۱۵ سال اخیر میباشد. نتایج حاصل از مطالعات نشان میدهد که لاکتوباسیلها توان مهار بیان برخی از ژنهای پاتوژن را دارند و میتوانند بر بیان ژنهای پاتوژن در استافیلوکوکوساورئوس تاثیر بگذارند. تاثیرات کنترل ژنهای پاتوژن ممکن است با نوع گونه های ارتباط دارد و ممکن است هرگونه عملکرد متفاوتی داشته باشد و بایستی مطالعات بیشتری در این خصوص صورت پذیرد.کلیدواژه ها
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیان ژن، توکسین سندرم شوک سمی، (TSST-۱)، استافیلوکوکوساورئوسمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.