تحلیلی آینده پژوهانه از شکاف نسلی در ایران ( مطالعه موردی ارزش های حجاب ، دینداری و رعایت اصول اخلاقی در بعد از انقلاب اسلامی ایران )
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم انسانی، اقتصاد، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ICRHEMA02_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 246
نویسندگان
دانشجوی دکترای جامعه شناسی؛ دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
پژوهش حاضر با هدف تحلیلی آینده پژوهانه از شکاف نسلی در ایران پساانقلابی به رشته نگارش درآمده بود. نوع پژوهش، توصیفی و روش استفاده در آن آینده پژوهی با تکیه بر نرم افزارهای سناریوویزارد و میک مک بود. چنانچه با توجه به تحولات مختلف اجتماعی، فرهنگی و ... و همچنین جوانی نسبی جمعیت در جامعه امروز ایران و این که برخی مدعی اند که ارزشهای نسل سوم انقلاب تطابق چندانی با ارزشهای انقلاب اسلامی بویژه، ارزشهای فرهنگی آن ندارد، مطالعه ی این گروه سنی از حیث ارزشهای فرهنگی انقلاب اسلامی حائز اهمیت است. بنابراین موضوع این مطالعه معطوف به بررسی شکاف نسلی از حیث ارزشهای فرهنگی انقلاب اسلامی بود که شاید یکی از بحث های مهم در عرصه جامعه شناسی انقلاب اسلامی ایران باشد. یافته ها دال بر این بود که ۳ پیشران خانواده ، آموزش و پرورش و مدرسه و دانشگاه به عنوان پیشرانهای کلیدی که دارای بیشترین میزان تاثیرگذاری و همچنین تاثیرپذیری هستند، در این پژوهش مطمح نظر قرار گرفتند. همچنین یافته های مستخرج از نرم افزار سناریو ویزارد نشان دادند که بیشترین تاثیرات و نظرات مربوط به زمانی است که پیشران خانواده می تواند میزان شکاف نسلی را کاهش دهد و در مقابل پیشرانهای آموزش و پرورش و مدرسه و دانشگاه میزان آن را افزایش دهند که در این سناریو از بین ۴۴ مورد تاثیرات / نظرات ، بین ۱۱ مورد نوعی سازگاری دیده شد.کلیدواژه ها
آینده پژوهی، حجاب، دینداری، شکاف نسلی، ایرانمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.